(P) Gama de lumini de lucru LEDinspect de la OSRAM – flexibilitate și performanță

Adaptarea la contextul în care sunt utilizate este esențială pentru lanternele de lucru, acesta fiind și principalul motiv pentru care flexibilitatea este cea mai importantă caracteristică a gamei de lumini de lucru de la OSRAM, LEDinspect. Cu noile lămpi de inspecție, lumina este adaptată la o varietate de nevoi și situații pentru a oferi un grad de iluminare optim indiferent de context. LEDinspect cuprinde produse gândite pentru un spectru larg de sarcini, atât cotidiene, cât și profesionale și o mulțime de domenii de aplicare.

Avantajele gamei LEDinspect de la OSRAM

Gama de lămpi LEDinspect se caracterizează printr-o serie variată de situații în care pot fi folosite, de la cele mai simple și uzuale sarcini din gospodărie, până la utilizarea profesională. Luminile sunt flexibile și rotative pentru a fi potrivite indiferent de cât de grele sunt condițiile de lucru, iar adaptarea la necesitățile utilizatorului va face diferență față de alte produse concurente. În plus, OSRAM a pus accent și pe posibilitatea de a le ajusta, fiind extensibile, pentru ca fiecare să-și personalizeze produsul în funcție de nevoi. Fiind reîncărcabile sunt durabile, deci un produs de cursă lungă care nu te va lăsa la greu. În plus, unele modele din această gamă dispun chiar de tehnologia de încărcare rapidă, astfel că nu vor exista pauze prea lungi în activități pentru că produsul va fi gata de a fi utilizat din nou, într-un timp foarte scurt.

Se remarcă și prin design-ul lor modern care ia în considerare modul de utilizare al produsului, dispunând de numeroase accesorii de ajutor precum magneți, cleme, cârlige, capete rotative, elemente reglabile și flexibile, toate protejate sub o carcasă rezistentă și perfect dimensionată pentru o manipulare cât mai facilă, în orice fel de condiții. Aspectul produselor este unul plăcut, iar design-ul a fost gândit pentru o manipulare cât mai facilă, în orice condiții, având o suprafață rezistentă la murdărie. Magneții și cârligele de care dispun, permit utilizarea hands free a produselor, astfel că treaba este terminată mai repede și cu succes, în condiții reduse de stres. Și ceea ce le face și mai impresionante este materialul din care sunt fabricate, rezistent la praf și apă, dar și la cădere și șoc.

Evident, nu putem să nu trecem în revistă și lumina lor impresionantă, vorbind totuși de brandul OSRAM, brand cu peste 100 de ani de experiență pe piața iluminatului. Lămpile de lucru dispun de LED-uri de mare putere, cu o durată mare de viață și niveluri variabile de lumină de până la 1000lm. Astfel, utilizatorul poate seta nivelul de lumină de care are nevoie pentru o activitate specifică.

Toate produsele din gama LEDinspect de la OSRAM vin însoțite de mufa de alimentare și de cablu și primesc o garanție OSRAM de doi ani.

Modelele din gama LEDinspect de la OSRAM

Gama LEDinspect include aproape 30 de modele, fiecare având caracteristici individuale care o fac potrivite într-un anumit context, însă toate prezintă avantajele amintite mai sus și calitatea cu care OSRAM și-a obișnuit publicul de atâția ani.

  • Lanternele de lucru SLIM – oferă o flexibilitate ridicată și posibilități diverse de reglare, iar designul ultra-plat în combinație cu poziționarea în mai multe unghiuri permite ca fasciculul de lumină să fie îndreptat exact acolo unde este necesar.
  • Lanternele cu funcția FAST CHARGE – în timp ce unele lumini de inspecție necesită până la trei ore pentru a se încărca, funcția de încărcare rapidă de care dispun aceste modele, duce lampa de la 0% la 100% încărcare a bateriei în doar aproximativ 1 oră, oferind totuși o durată de viață lungă.
    Lanternele frontale (Headtorch) – tehnologia integrată a senzorului de mișcare permite lucrul fără probleme, fără mâini, iar opțiunea pentru unghiul de înclinare de 60° conferă flexibilitate pentru a oferi lumină acolo unde este nevoie.
  • Variantele mini – perfecte pentru a fi cărate în buzunar, oriunde este nevoie, sunt ușor de transportat, au o suprafață anti-alunecare ce respinge murdăria, includ un cârlig și magneți integrati pentru lucrul fără mâini și o atașare ușoară, fiind deci ideale pentru activități artizanale, reparații auto și în viața de zi cu zi.
  • Variantele PRO – au o gamă largă de aplicații, cum ar fi utilizarea universală și zonele iluminate independent din garaj și atelier, iar designul lor extraordinar este caracterizat printr-un sistem de iluminat multidirecțional, ce include elemente individuale rotative, pivotante și chiar detașabile.
  • Lanterne potrivite în zone cu umiditate – cu clasa de protecție IP IP54, IK06, sunt protejate împotriva pătrunderii particulelor de praf și a stropilor de apă, fiind ideale ca lampă de lucru pentru activități manuale, reparații auto, lucrări de renovare și vopsire sau în condiții de ploaie.

Cui i se adresează gama LEDinspect de la OSRAM?

Cu un produs atât de versatil și atât de multe modele, gama de lumini de lucru LEDinspect de la OSRAM are o serie largă de aplicații, prin urmare se adresează multor categorii de public. În principal, sunt destinate lucrărilor de reparație și întreținere, pentru uz privat sau profesional, fiind recomandate pentru mecanici, tehnicieni, pasionați de mașini și în linii mari, pentru orice persoană care are nevoie de un iluminat robust și durabil și de produse flexibile, potrivite într-o varietate de situații. Acest lucru se datorează faptului că fiecare lumină individuală de inspecție iluminează exact acolo unde este necesar, fiind un ajutor de nădejde ce va deveni în scurt timp indispensabil celui care îl utilizează.

Puteți achiziționa produsele din gama LEDinspect OSRAM aici: https://osram-partner.aspad.ro/?s=led+inspect&post_type=product&dgwt_wcas=1

Adaugă un comentariu