(P) Gama OSRAM LEDriving – lumini de zi și de lucru

OSRAM, brand de renume internațional, lider pe piața iluminatului auto, a reușit să se păstreze în topul opțiunilor pentru consumatori datorită capacității sale de adaptare și a evoluției permanente, în pas cu trendurile și nevoile publicului. Produsele inovatoare, durabilitatea și versatilitatea sunt printre aspectele pe care orice nouă lansare trebuie să le aibă în vizor. Gama OSRAM LEDriving, cuprinde lumini de zi și de lucru care schimbă cu totul modul în care percepem performanța unui vehicul.

Avantajele gamei LEDriving

Fie că vorbim despre utilizarea lor pe șosea, fie că luăm în calcul un traseu off road, gama LEDriving aduce lumina albă LED oriunde și oricând. Acest lucru este posibil datorită luminii foarte strălucitoare, a cărei rază poate atinge o distanță de până la 450m. De asemenea, una dintre principalele caracteristici ale produselor OSRAM este posibilitatea ca utilizatorul să își personalizeze luminile, în funcție de flexibilitatea sau puterea dorite. Toate luminile sunt atent testate în cele mai grele condiții pentru a asigura calitatea premium, indiferent de situație, de vremea de afară sau de condițiile de drum.

Brandul OSRAM a promovat întotdeauna siguranța la volan, iar gama LEDriving reușește să facă acest lucru printr-o distribuție omogenă a luminii, dar și prin reducerea riscului de orbire. Având lentile robuste și compacte fabricate din policarbonat și protecție sporită împotriva tensiunii, farurile LEDriving sunt fiabile și pot fi utilizate chiar și în condiții meteo extreme. Beneficiile constau în mai multă siguranță datorită vizibilității sporite, mai puțină oboseală în timpul condusului și per total o experiență superioară la volan. În plus, produsele se bucură de garanție de 5 ani oferită de OSRAM.

Luminile de zi LEDriving

Luminile de zi din gama LEDriving sunt destinate utilizării pe șosea, fie că e vorba despre o lumină de accent care să îmbunătățească aspectul general al autovehiculului în timpul zilei, fie că doriți să vă bucurați de întreaga putere de iluminare pe timpul nopții. Cu un design robust și o distribuție uniformă a luminii, produsele ating o performanță ridicată și reduc riscul de orbire. Astfel siguranța la volan și calitatea experienței de a șofa se măresc considerabil. Luminile de zi din gama de produse LEDriving de la OSRAM sunt în conformitate cu standardele ECE și prin urmare pot fi utilizate pe drumurile publice.

Luminile de lucru LEDriving

Luminile de lucru LEDriving sunt proiectate pentru o rezistență sporită care să permită utilizarea lor în cele mai grele condiții. Sunt potrivite pentru autovehicule off-road, camioane, vehicule industriale sau utilaje agricole, pentru ca activitatea să poată continua și pe timp de noapte. Luminile cu LED de un alb intens, au eficiență optică ridicată, iar raza lor puternică iluminează pe distanțe foarte mari. Un aspect important de menționat este faptul că aceste lumini nu au aprobare ECE, prin urmare nu pot fi utilizate pe drumurile publice.

Tipurile de lumini LEDriving

În funcție de condițiile în care vor fi utilizate, atât ca drum, cât și ca vreme, dar și de necesitățile utilizatorului, acesta are la dispoziție trei categorii de lumini LEDriving din care poate să aleagă.
Proiectoarele multifuncționale îmbină puterea cu aspectul practic și se caracterizează prin faza lungă și funcționalitatea frontală a LED-ului. Gama cuprinde bare și proiectoare LED cu două circuite: lumina de poziție care se aprinde liniar și faza scurtă în formă de X prin care se aprind toate LED-urile. Cele două circuite se pot lega separat astfel încât să funcționeze pe rând. Pe lângă vizibilitatea ridicată acolo unde este nevoie, aceste proiectoare aduc un plus stilului de off-road al mașinii.
Lămpile funcționale sunt faruri de fază lungă, în conformitate cu ECE și sunt disponibile în două variante de bare LED: Spot și Combo, ce oferă o lumină impresionantă și o performanță ridicată. Varianta Spot, cu unghiul fascicului luminii de 5 grade pe orizontal este instrumentul potrivit pentru a ilumina orice aventură de off-road, în timp ce varianta Combo, luminează atât pe laterale cât și pe lungime.

Gama Slim cuprinde faruri auxiliare de fază lungă proiectate cu o carcasă subțire și compactă care permite montarea lor simplu și rapid. Lumina albă și puternică a lămpilor are o temperatură de culoare de 6000K și dispune de o lentilă din policarbonat, pentru rezistență ridicată. De asemenea au integrat un sistem de răcire și control al temperaturii, ce elimină riscul de supraîncălzire și oferă protecție pentru supra și sub voltaj.

Luminile de zi și de lucru din gama OSRAM LEDriving sunt gândite pentru cele mai grele condiții, fiind testate la șocuri, apă sărată sau praf, de către specialiștii OSRAM. Obstacolele sunt identificate dinainte, spațiul de muncă este iluminat optim, astfel că siguranța la volan crește. Având un aspect robust și compact au și o durată lungă de viață. Un aspect important cu care trebuie să rămânem este acela care le și diferențiază: luminile de zi sunt în conformitate cu ECE și se pot utiliza pe drumurile publice, în timp ce luminile de lucru, nu.

Puteți găsi produsele din gama OSRAM LEDriving la cei de la Aspad Shop: https://aspad-shop.ro/cautare?s=ledriving

Adaugă un comentariu