(P) Iarna asta, rezervă cazare la Băile Tușnad!

Stațiunea balneară Băile Tușnad este o sursă inepuizabilă de frumusețe și sănătate. Specificul zonei face din acest orășel cu o populație de numai 1600 de oameni o destinație perfectă pentru iarnă.

Atracții de iarnă

Atunci când cauți cazare Baile Tusnad, nu rata ofertele Christian Tour. Cu tradiție în domeniu, agenția de turism te poate ajuta să găsești cea mai bună variantă pentru un sejur complet. Iar dacă te întrebi ce poți face iarna la Băile Tușnad, ei bine, ar trebui să reformulezi întrebarea astfel: ‘Ce NU poți face iarna la Băile Tușnad?’. Poziția geografică a stațiunii permite vizitarea ei pe tot parcursul anului. În plus, prin intermediul agenției Christian Tour, poți să iei în considerare varianta de a petrece sărbătorile de iarnă sau chiar Revelionul în acea locație de o naturalețe și sălbăticie pitorească.

Cu o cazare la Băile Tușnad iarna, nu doar că îți vei reîncărca bateriile, dar te vei întoarce înapoi acasă plin de energie și de bună dispoziție. Aerul de munte, puternic încărcat cu ioni negativi și băile termale vor avea grijă să-ți topească stresul și să-ți amelioreze suferința. Da, ai citit bine, poți face baie în apele termale chiar și iarna. Contrastul între frigul din aer și căldura din apă te va revigora și va face minuni pentru întregul corp.

În plus, dacă ești o fire dinamică, iar vacanța înseamnă pentru tine mișcare și aventuri, poți fi sigur că o cazare la Băile Tușnad îți satisface pe deplin aceste cerințe. Lacul Roșu este spectaculos în această perioadă a anului și îl poți vizita. Poți face o serie de trasee, cu diferite niveluri de dificultate, poți să schiezi pe pârtia Veres Viz sau te poți da cu sania.

Beneficiile unui sejur la Băile Tușnad

Printr-o vacanță cu cazare la Băile Tușnad îți iei necesarul de energie și de relaxare. Stațiunea este o destinație perfectă pentru oricine dorește să scape din aglomerația și poluarea orașului. Vei putea beneficia de acțiunea terapeutică a izvoarelor termale. Persoanelor cu afecțiuni cardio-vasculare, urinare și ale sistemului nervos le este indicat să urmeze un tratament în cadrul stațiunii. Poți urma o cură internă care ajută în cadrul afecțiunilor digestive, a gastritelor hipoacide, a bolilor metabolice și endocrine. Curele externe sunt benefice în cazul următoarelor afecțiuni: cardiovasculare, tulburări de circulație, reumatice, nevroză astenică, suprasolicitare, boli locomotorii.

Cazare la Băile Tușnad

Prin intermediul agenției tale preferate de turism, Christian Tour, poți alege dintr-o serie de opțiuni de cazare. Locațiile selectate oferă confort sporit turiștilor, precum și garanția unui sejur în siguranță. Regulile de igienă sunt respectate strict, iar personalul este un exemplu de profesionalism și eficiență.

Poți alege să rezervi o cameră la Hotel Tușnad, care este situat în centrul stațiunii. Prețul camerelor începe de la 360 lei pentru două nopți de cazare. Hotelul O3zone îți oferă o cameră dublă în regim de demipensiune la prețul de 456 lei. Oaspeții pot beneficia de diverse tratamente și proceduri ale centrului SPA. În apropierea hotelului există numeroase obiective turistice precum Club Aventura și Lacul Ciucaș. Hotelul Ciucaș este una dintre cele mai mari unități de cazare de 3 stele din stațiune. Turiștii au acces la piscina semi-olimpică dotată cu jacuzzi și un bazin de hidrokinetoterapie.

Iarna este aproape. Nu mai amâna. Rezervă acum un sejur de vis și bucură-te de o cazare Baile Tusnad de neuitat!

cazare Baile Tusnad

Adaugă un comentariu

Articole similare