(P) Încearcă Gerovital H3 Men pentru o aventură urbană plină de prospeţime

În acest sezon, îţi propunem să încerci o gamă de produse masculine care îţi vor conferi încrederea de care ai nevoie atunci când îţi propui o escapadă la munte, curse de lungă durată cu maşina sau motorul, sau o simplă plimbare prin oraş la braţul iubitei. Gerovital H3 Men este o gamă de cosmetice de la Farmec concepută atât pe baza particularitățillor pielii bărbaților, cât și a preferințelor acestora pentru o protecţie optimă: absorbție rapidă, textură ușoară, multifuncționale și ușor de aplicat.

Pielea, tenul și părul bărbaților au alte particularități fiziologice decât ale femeilor, iar procesele metabolice și hormonale sunt diferite. De aceea, îngrijirea corectă și eficientă trebuie să respecte aceste caracteristici și să îndeplinească nevoile specifice. În acest context, specialiştii Farmec au dezvoltat produsele din gama Gerovital H3 Men după o formulă inovatoare pentru a satisface necesităţile tuturor tipurilor de piele şi probleme cu care se confruntă în mod obişnuit majoritatea bărbaţilor.

gerovital h3 men (4)

În gama Gerovital H3 Men se găsesc antiperspirante (le poţi alege în funcţie de personalitatea ta – Active, Confident, Seductive, Wild, Fresh) care oferă protecţie eficientă împotriva transpiraţiei, o senzaţie confortabilă, de piele catifelată. Acestea au un parfum proaspăt, persistent ce îţi conferă o prospeţime naturală şi de lungă durată.

Tot aici vei găsi o serie de produse pentru bărbierit – spumă de ras, balsam şi loţiune după ras, cu puternice efecte de hidratare, calmare și catifelare a pielii.

Deoarece la bărbaţi ridurile apar mai târziu decât în cazul femeilor, însă mai pronunţate, îţi recomandăm să încerci crema antirid, cu o formulare uşoară şi delicată, ce luptă împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii, hidratează în profunzime, reduce adâncimea ridurilor fine, conferă fermitate și elasticitate pielii.

gerovital h3 men (3)

Pentru a te convinge de efectele benefice, menţionăm că produsele de îngrijire pentru față conțin complexul anti-age H3, care previne şi atenuează semnele de îmbătrânire prematură a tenurilor mature şi uscate și are efect geriatric asupra pielii.

Gerovital H3 Men mai conţine şampoane şi geluri de păr pentru toate tipurile şi toate caracterele. Acestea conţin ingrediente cu acțiune blândă ce curăță delicat, hidratează și protejează firul de păr.

Gerovital are o istorie îndelungată în domeniul îngrijirii tenului, fiind primul brand antiîmbătrânire din lume. De-a lungul vremii s-a reinventat continuu și a lansat produse inovatoare pentru îngrijirea tenului dedicate femeilor şi bărbaţilor.

Adaugă un comentariu