(P) Informații utile despre achiziționarea unui autoturism second hand!

Industria auto se schimbă rapid și prețurile mașinilor noi par să fie într-o constantă creștere. Ca să spunem așa, mașinile noi devin mai costisitoare în fiecare an, ceea ce le face ceva mai greu de achiziționat în multe cazuri pentru omul obișnuit. Și destul de ironic, durata medie de viață a unei mașini scade în ciuda creșterii constante a prețurilor, ceea ce aduce vești bune pentru potențialii cumpărători de mașini second hand! Datorită producătorilor care lansează mai devreme versiuni mai noi ale modelelor lor, comparativ cu acum câțiva ani, din ce în ce mai multe mașini moderne întră acum pe piața mașinilor second hand, ceea ce vă ajută să faceți o achiziție bună fără a fi nevoie să realizați cheltuieli greu de suportat.

O mașină second hand are, de fapt, mai mult sens pentru cei care au nevoie de un autoturism dar nu își permit sau pur și simplu nu văd rostul pentru care să plătească atât de mult pentru o mașină nouă.

În funcție de circumstanțele financiare și de cât de mare este nevoia pentru a achiziționa o mașină, este mai posibil să doriți să cumpărați o mașină rulată, mai degrabă decât să așteptați după una nouă, deoarece cu toții știm cât de greu ajung comenzile pentru o mașină noua în prezent, cauzele fiind multiple, iar un bun exemplu fiind criza de cipuri și semiconductori.

Achiziționarea unui autoturism rulat, nu înseamnă în mod obligatoriu achiziționarea unui autoturism vechi, ruginit și plin de probleme. Un autoturism second hand poate însemna și o mașină care are doar unul sau doi ani de când a ieșit de pe porțile fabricii, cu un rulaj mic de km dar care se află într-o stare excelentă tehnic și estetic, precum o mașină din showroom, dar care este disponibilă la un preț considerabil mai mic.

În ziua de astăzi, valoarea unui autoturism nou se depreciază extrem de mult în special în primii doi ani de viață, iar dacă discutăm despre mașinile scumpe, din clasele premium, deprecierea este enormă, zeci de procente în numai doi ani. În acest fel, cu siguranță este mai convenabil să achiziționați o mașină second hand dar cu o vârstă mică și cu un rulaj mic, în detrimentul unui autoturism nou, scump și pentru care puteți așteptă luni de zile, chiar și un an.

Pe lângă faptul că vă ajută să economisiți bani, a opta pentru o mașină second-hand este un lucru important și pentru mediu prin reducerea amprentei de carbon. Fracția primară de dioxid de carbon produsă de o mașină apare și în procesul de fabricație și de expediere, nu doar în ceea ce privește uzul zilnic ulterior. Prin urmare, atunci când optați pentru o mașină la mâna a doua, eliminați cei doi dintre cei mai mari factori poluanți, minimizând astfel impactul asupra mediului înconjurător.

Când vine vorba de cumpărarea unei mașini, trebuie să luați în considerare o mulțime de factori, cum ar fi, care va fi bugetul dumneavoastră, tipul de mașină pe care doriți să o achiziționați, marca, modelul și culoarea mașinii, motorizarea în funcție de capacitatea cilindrică, tipul de combustibil, tipul de caroserie și lista poate continua, indiferent dacă veți efectua plata integrală sau veți opta la un credit, ori chiar servicii de leasing auto pentru mașini second hand care sunt extrem de avantajoase dacă veți apela la o societate de încredere.

În ceea ce privește servicii avantajoase de leasing auto pentru mașinile rulate, o soluție excelentă o puteți găsi la numai un click distanță accesând site-ul auto-leasing.ro. Aici, nu numai că puteți achiziționă un autoturism rulat prin leasing sau cu banii jos deja existent în parcul auto, dar puteți comanda o anumită mașină din străinătate.

Multe persoane preferă să achiziționeze mașini din străinătate, Germania fiind țara preferată, pentru simplul fapt că, în această țară autoturismele beneficiază de o îngrijire mai atentă, revizii efectuate la timp și în general servicii profesionalede întreținere și reparații. Este destul de complicat pentru o persoană de rând să plece în străinătate să își cumpere mașina, în special dacă nu s-a mai confruntat niciodată cu o astfel de situație. Ei bine, în această situație, sar în ajutorul dumneavoastră cei de la auto-leasing.ro, o societate care se ocupă cu importul de auto rulate, atent verificate și care sunt disponibile la un raport calitate/preț mai mult decât avantajos.

Achiziționarea unei mașini second hand reprezintă o investiție mare pe care o persoană de rând nu o poate face în fiecare zi. De aceea, atunci când cumpărați o mașină, pe lângă faptul că trebuie să vă analizați posibilitățile, nevoile și dorințele, este recomandat să căutați la persoane fizice serioase, fie la societăți specializate în acest domeniu care să vă ofere garanție și istoric complet al viitoare dumneavoastră achiziții. Oricine își dorește că cumpere o mașină în stare perfectă de funcționare, astfel încât să se poată bucura de noul bun, nu să piardă din prima zi timp și bani prin service-uri.

În cazul în care v-ați hotărât să faceți o astfel de achiziție, sunteți invitați să accesați auto-leasing.ro și cu siguranță aici puteți găsi răspunsul pe care îl căutați, indiferent că veți alege o mașină existentă deja în parcul auto, ori veți dori să comandați una din străinătate și indiferent că veți alege să plătiți cu banii jos sau să optați la servicii avantajoase de leasing.

Toate detaliile necesare vă sunt puse la dispoziție pe auto-leasing.ro, iar dacă aveți orice fel de întrebare sau nelămurire, puteți beneficia de servicii profesionale de consultanță.

Adaugă un comentariu