(P) Instalează aplicația Stailer și programează-te la salonul preferat!

Descarcă aplicația gratuit sau folosește platforma pentru programari la salon

Stailer a revoluționat programările la salon și vine cu numeroase beneficii pentru toți clienții. Site-ul a putut fi accesat de pe orice dispozitiv cu o conexiune la internet, iar acum este disponibilă și aplicația. Prin intermediul ei vei putea să navighezi printre zeci de saloane, din toată țara. Fie că ai un laptop la îndemână sau propriul smartphone, în ambele cazuri poți să te programezi cu ușurință la unul dintre cele mai bune saloane din zona ta.
În doar câțiva pași simpli poți obține rezervarea unui loc la un serviciu de înfrumusețare dorit. Selectează zona în care te afli, urmată de genul tău și serviciul de care ai nevoie. Poți folosi platforma pentru programari la salon sau poți opta pentru aplicație. Pașii pe care trebuie să îi urmezi sunt la fel în aplicație, cât și pe platformă.

Te poți programa oriunde în țară!

Saloanele de înfrumusețare și stiliștii care și-au înscris afacerea se află în peste 30 de orașe. Așadar, în majoritatea zonelor țării vei putea obține cu ușurință o programare. Unele dintre cele mai renumite saloane se află pe această platformă și aplicație. Dacă vrei să optezi pentru un salon ideal raportat la preț și calitate, ai posibilitatea de a consulta prețurile, serviciile și părerile clienților.
Toate recenziile saloanelor sunt verificate! Nu îți face griji în legătură cu părerile false, pentru că acestea nu există. Echipa Stailer se ocupă de verificarea acestora, fie ele pozitive sau negative. Toți clienții care și-au exprimat părerea despre un salon sau stilist au călcat deja pragul acestora și au beneficiat de servicii.

O locație de excepție pentru relaxarea ta!

Dacă vrei să te relaxezi și vrei să schimbi look-ul în același timp, caută în catalogul cu inspirație! Acolo vei descoperi numeroase lucrări de la diferite saloane, pentru a te inspira. Mai apoi, vei găsi și salonul la care sunt efectuate serviciile respective. În acest fel vei descoperi un loc ideal pentru relaxarea ta și totodată pentru serviciul de care ai nevoie. Catalogul cu inspirație este disponibil pe platformă.

Bucură-te de servicii de înfrumusețare profesioniste și instaleaza aplicatia Stailer! Aplicația va reține toate programările tale pentru a le face mai simple pe cele viitoare. Acest lucru înseamnă că din contul tău poți repeta o programare identică celei anterioare, fără să mai cauți salonul sau serviciul. Tot din cont poți selecta și momentele în care să primești notificări despre amintirea programării.

Femei sau bărbați, împreună vă puteți relaxa la un centru de înfrumusețare potrivit. Ai posibilitatea de a face o programare pentru orice altă persoană, doar prin specificarea numărului său de telefon. Sunt saloane care oferă servicii atât pentru femei, cât și pentru bărbați, așadar puteți merge împreună.
Saloane de înfrumusețare și stiliști profesioniști te așteaptă pentru un mic răsfăț, într-un mediu curat și modern. Pentru mai multe informații consultă platforma sau contactează suportul clienți prin live chat-ul de pe site ori la adresa de e-mail [email protected].

Adaugă un comentariu