(P) Istorie și evoluție, dar mai ales precizie – de la motociclete sau baionete, la produse de îngrijire personală

Sunt multe elemente care contribuie la crearea imaginii unui bărbat perfect. Pornind de la atitudine, modul în care se prezintă în societate, obiectele pe care le afișează și mărcile cu care se asociază, toate sunt importante. De cele mai multe ori, o importanță majoră o au chiar acele obiecte indispensabile, care nu se văd, dar care stau la baza unui tablou perfect. 

Într-o lume în care totul se schimbă cu viteza luminii, în care modelul de ieri este eclipsat de facelift-ul apărut astăzi, în care competiția este acerbă și oferă atât de multe posibilități, respectul de sine și rutina de îngrijire au rămas în topul elementelor diferențiatoare ale societații actuale

Wilkinson Sword, a înțeles asta și de peste 200 de ani de inginerie și precizie în rutina de îngrijire, oferă cele mai calitative produse pentru îndepărtărea părului corporal și facial, făcând din aceasta o experiență fără efort.

Sharpening your style since 1772 

Compania a fost inițial creată pentru a manufactura atât sabii, cât și arme, într-o vreme în care acestea erau la mare cerere, fabricarea primei săbii marca Wilkinson Sword din 1772, fiind și cea care le-a oferit numele.

Războiul revoluționar american a început la trei ani de la înființarea companiei, iar războaiele napoleoniene au urmat în 1803. Cu toate acestea, în timp, compania a început să-și diversifice și să dezvolte liniile de produse, ajungând să producă o gamă largă de articole precum baionete, mașini de scris, foarfece și chiar motociclete. Astfel că în 1903 Wilkinson Sword a construit unele dintre cele mai vechi motociclete din Marea Britanie. 

De la ocazional la indispensabil

În cele ce au urmat Wilkinson Sword a continuat să isi depășească limitele și să dezvolte noi tehnologii, iar în 1962 a introdus prima lamă de ras din oțel inoxidabil. Acest lucru a revoluționat piața, deoarece însemna că utilizatorii au nevoie doar de o lamă pe săptămână, devenind în acest fel un brand cunoscut si relevant în domeniu.

Astfel și-au câstigat faima la nivel mondial pentru cele mai inovatoare produse pentru bărbierit și depilare, cu peste 240 de ani de experiență în fabricarea de lame, fiind principalul brand al Edgewell Personal Care în Europa în categoria aparatelor de ras.

Un plus de calitate, adaptat nevoilor consumatorului

Adaptându-se constant la tehnologie și noile trenduri, de la producerea unor aparate de ras sigure, au continuat să reinventeze bărbieritul pentru bărbați și depilarea pentru femei, în mod constant. Gama extraordinar de populară Xtreme3 este dovada clară a evoluției obiectelor indispensabile, ce stau la baza rutinii de îngrijre și a nevoilor zilnice, oferind mai mult confort și o mai bună hidratare.

Procese cât mai complexe și totodată rapide, care să susțină performanțele zilnice sunt la mare căutare, iar aparatele de ras Wilkinson Sword sunt aliatul numarul 1 în lupta cu timpul alocat îngrijirii personale. În doar 3 pași sau 3 minute, ai look-ul dorit pentru orice activitate ți-ai propus să întreprinzi.

Concurs cu premii 

Wilkinson a lansat un concurs prin care poți câștiga telefoane Huaweii, vouchere Emag sau produse de îngrijire personală, campania derulându-se în perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2020. Cei care doresc să participe trebuie să cumpere produse Wilkinson în valoare de 20 de lei în perioada indicată, să introducă online codul de pe bon pe www.wilkinson.ro sau prin Whatsapp la numărul  de telefon 0728349882.

Pe site-ul www.wilkinson-sword.ro , veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru bărbierit sau depilare, instrumente fiabile de îngrijire sau răspunsuri la orice întrebări cu privire la procesul de îndepărtare a părului nedorit.

Adaugă un comentariu