(P) Îți dorești leasing Audi? Ușor și rapid îl poți obține de la dealerul tău, Elite Cars Leasing!

Cu toții ne dorim o mașină deosebită, care să ne ducă cu bine la destinație, să folosească întregii familii și eventual să consume cât mai puțin combustibil. Cât despre costul achiziției acesta ar fi bine să fie accesibil și direct proporțional cu performanțele ei.

Dacă mașina ta veche dă semne de oboseală sau pur și simplu îți dorești un model nou află că acest lucru este acum la îndemâna ta, mai aproape decât crezi. Mașina pe care ți-o dorești este la un click distanță, cu ajutorul echipei de specialiști de la Elite Cars Leasing.

Vom detalia cât de simplu este să achiziționezi o nouă mașină în rândurile de mai jos.

Cu Elite Cars Leasing modelul dorit este livrat imediat

Un dealer cu experiență pe piața de profil, echipa specialiștilor de la Elite Cars Leasing, are ca scop livrarea către clienți a mașinii dorite, indiferent de marcă. Vorbim aici de mărci renumite precum Mercedes-Benz, Porsche, Kia, Land Rover sau Audi.

Astfel, dacă îți dorești leasing Audi ești mai aproape de a intra în posesia ei cu ajutorul câtorva pași de urmat. Dacă modelul dorit de client este în stoc, el va fi livrat imediat. Dacă nu, echipa de aici va pune în mișcare toate conexiunile posibile și, mașina dorită, cu toate specificațiile menționate va ajunge curând la reprezentanță.

Cum se desfășoară procesul de vânzare a unei mașini cu agenția Elite Cars Leasing?

Cu ajutorul specialiștilor de la Elite Cars Leasing, cu pagina oficială elite-cars-leasing.ro, procesul de finanțare și ulterior de achiziționare a modelului dorit de mașină este extrem de simplu și la îndemâna oricui. De altfel este bine de știut că Elite Cars Leasing este singurul dealer de autovehicule rulate pe piața auto din România care poate oferi leasing cu dobândă de 0%. De asemenea, agenția aceasta oferă o gamă largă de produse financiare și tipuri de leasing, atât pentru firme, cât și pentru persoane fizice. Creditul poate fi făcut pentru persoane fizice, pe firmă sau extern.

Procesul este mult simplificat, deoarece documentele de achiziție sunt deja pregătite de echipă, în așa fel încât să nu îți mai bați capul cu birocrația aferentă. Mașina dorită va fi a ta, în perfectă stare de funcționare și siguranță.

Metodele Trade-In și Buy-Back la îndemâna ta

Dacă vii cu modelul vechi de mașină la agenție aceasta va fi evaluată și achiziționată direct, iar prețul oferit poate fi investit într-o mașină nouă. Iar dacă vei dori să schimbi mașina achiziționată de la Elite Cars Leasing procesul va fi preluat de către agenție. Ofertele de preț sunt printre cele mai avantajoase de pe piața de profil. Se oferă posibilitatea de achiziție a mașinii la prețul net, fără să mai fie necesară plata TVA-ului. Ofertele nu vor implica costuri ascunse.

Toate mașinile prezente în parcul auto prezintă istoric în service-urile reprezentanțelor de brand, mentenanță conform recomandărilor și nu au fost implicate în accidente.

Toate mașinile beneficiază de verificare și test electric la reprezentanța brandului pe care îl reprezintă.

Mașina va fi livrată la cerere la domiciliul clientului sau la unul dintre cele trei showroom-uri din țară: București, Brașov, Bacău. Pentru alte detalii accesați pagina oficială Elite Cars Leasing.

Contact: [email protected]

Adaugă un comentariu