(P) Jachete de piele pentru bărbați – cum să alegi modelul perfect pentru tine?

Un element vestimentar atemporal, rock, care va funcționa bine nu numai la un concert! Geaca de piele pentru bărbați este indispensabilă în orice garderobă: de mult timp nu este doar îmbrăcăminte pentru motocicliști sau soldați. Aflați cum să alegeți o jachetă de piele pentru dvs.
Ramones din piele pentru bărbați – cunoscut și plăcut

Jachete de piele pentru bărbați? Ramones sunt de departe cei mai populari. Acesta este numele comun al jachetelor care au fost inițial destinate conducerii motocicletelor menționate mai sus și se disting printr-un fermoar diagonal caracteristic. Apoi au devenit un simbol al rockului și de aici și numele lor. Numele jachetei Ramones vine de la trupa Ramones! Și deși obișnuia să creeze doar stilizări cu gheara, în zilele noastre se potrivește aproape în orice ocazie.

O jachetă de motociclist din piele pentru bărbați nici măcar nu trebuie să fie neagră – jachetele care sunt populare în zilele noastre sunt disponibile în multe modele și culori: https://ozonee.ro/geci-de-piele-barbati/. Și cui se va potrivi? Toată lumea! Mai exact, dacă preferați opțiuni mai casual decât ținutele sport, asigurați-vă că țineți mâna pentru o jachetă ramones. Arată grozav cu o cămașă: atât mulat, cât și supradimensionat. Este necesar sa încerci o jacheta ramones într-un set cu guler, dar si un tricou neted.
O geacă de piele pentru bărbați va adăuga expresivitate unui astfel de set.

Geacă de piele cu gluga pentru bărbați – mai relaxata

Preferi un hanorac mai degrabă decât un pulover și alegi un tricou peste o cămașă? O geacă de piele cu glugă ar trebui să fie alegerea ta. O jachetă pentru bărbați de acest tip are adesea manșete sau dungi suplimentare, ceea ce subliniază stilul sportiv. Poartă-l cu pantaloni de jogging, adidași și un ceas sport.

Pilotka – geacă de piele pentru bărbați la modă
 
La final, lăsam modelul care a fost preluat din moda militara. Jachetele de piele pentru bărbați cu guler de blană caracteristic numit piloți au un astfel de nume dintr-un motiv: piloții obișnuiau să le poarte. Este un model la modă, mai degrabă casual, care cu siguranță arată cel mai bine într-un duet cu un tricou alb, pantaloni de culoare închisă și ochelari aviator. Dacă vrei să arăți ca eroul filmului Top Gun, aceasta este cu siguranță geacaă de piele pentru tine!

Sau poate o jachetă bomber din piele pentru bărbați?

Mai există o propunere care, la fel ca predecesorul său, provine din moda militară, dar are un guler diferit, „mai ușor’. Aceasta este cu siguranță cea mai universală propunere: o poți purta atât cu un pulover și mocasini, cât și cu un hanorac și pantofi sport. Atemporal, perfect pentru perioada de tranziție, jacheta bomber din piele pentru bărbați este o propunere pentru fiecare băiat, indiferent de profesie și interese.

Ramones pentru bărbați sau poate un pilot din piele? Alegerea cu siguranță nu este ușoară, dar suntem siguri că vei putea ajusta ceva la preferințele tale. Privește în garderoba ta și vezi ce haine domină. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie. Iar geacă de piele pentru bărbați la cel mai bun preț te așteaptă in magazinul Ozonee! Vă invităm la cumpărături!

Adaugă un comentariu

Articole similare