(P) Lansarea uleiului de motor Havoline ProDS îți aduce șanse de a câștiga o excursie VIP la Londra și o Toyota Aygo

•    Promoția pan-europeană care marchează noua gamă pilot de uleiuri de motor
•    Un singur câștigător norocos din fiecare țară participantă va câștiga un weekend luxos pentru doi în Londra și șansa de a câștiga o Toyota Aygo pe durata excursiei.
•    Accesul la concursul online este gratuit, nefiind necesară efectuarea niciunei achiziții, accesând site-ul web al promoției (http://www.texaco-competitions.com/ProDS  sau www.premium-lubricants.ro)

Pentru a sărbători lansarea ultimei game de uleiuri de motor Havoline ProDS din luna octombrie a acestui an, gama de produse de lubrifianți Chevron oferă participanților din întreaga Europă șansa de a câștiga un weekend luxos la Londra și o Toyota Aygo XPlay.
Excursia pentru doi cu toate cheltuielile acoperite include două nopți de cazare la un hotel de patru stele din centrul Londrei, o croazieră de seară pe Tamisa, bilete VIP la specacolul Mamma Mia și o vizită a unui reper emblematic din Londra. Pe durata weekendului, câștigătorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a concura pentru șansa de a câștiga o Toyota Aygo XPlay.

Promoția marchează lansarea celei mai noi game Chevron de uleiuri de motor de înaltă calitate: gama Havoline ProDS. Achiziționarea de ulei de motor poate să nu fie considerată ceva atât de important, însă acest lucru este mai strâns legat de reducerea costurilor de funcționare și a economiei de combustibil decât mulți automobiliști ar presupune.

ulei

Promoția va fi deschisă pentru participanții din cele 28 de țări din Europa, cu o pereche de norocoși câștigători selectați din fiecare țară participantă.Promoția va începe pe 1 octombrie și va dura până pe 30 noiembrie 2016, iar participanții vor trebui să completeze detaliile lor pe site-ul web al promoției (www.texaco-competitions.com/ProDS sau www.premium-lubricants.ro ) pentru a putea câștiga o experiență luxoasă VIP London.
În ultima zi a călătoriei, cei 28 de câștigători ai weekend-ului vor vedea marele premiu, o Toyota Aygo XPlay.  Li se va cere să aproximeze câte bidoane de 1 litru de ulei de motor Havoline ProDS au intrat în vehicul și persoana norocoasă, al cărei răspuns este cel mai apropiat de realitate, va câștiga o mașină asemănătoare – pe care o va putea ridica de la un dealer Toyota local la întoarcerea acasă.

Havoline ProDS

Sedimentele care se formează pe suprafețele și componentele critice din motor creează frecare și scad performanța acestuia și consumul eficient de combustibil. Tehnologia Havoline cu Scut de Protecție ajută la protejarea componentele motorului împotriva acțiunii constante a depunerilor dăunătoare și de uzură, chiar și în condiții extreme de condus.

Produsele oferite de gama ProDS acoperă o varietate de tipuri de uleiuri, pentru a se adapta la diversele cerințe ale motorului.  Beneficiile utilizării unui ulei de motor sintetic premium sunt numeroase, incluzând:

•    O mai bună protecție a motorului și intervale extinse de drenaj, ajutând la reducerea costurilor de întreținere și service
•    Protecție împotriva depunerilor și acumulărilor de nămol, ajutând la menținerea economiei de combustibil
•    Fluiditate la temperaturi scăzute pentru a asigura circulația rapidă a uleiului chiar și pe durata pornirilor în condiții de frig
•    Ajută la menținerea emisiilor reduse mulțumită tehnologiei SAPS scăzut (cenușă sulfatată, fosfor, sulfuri), proiectată pentru a proteja sistemele de catalizatori și de filtrare a particulelor diesel

Uleiurile de motor Havoline ProDS protejează ultima generație de vehicule dotate cu motoare cu consum redus de combustibil și emisii scăzute, incluzând motoarele hibrid. Fiind dotată cu tehnologia Deposit Shield, gama Havoline ProDS se adaptează la o varietate de condiții de conducere pentru a ajuta la protejarea motorului și a asigura cea mai bună performanță a acestuia.

Pentru informații suplimentare privind gama de uleiuri Havoline sau pentru a accesa promoția, vizitați europe.havoline.com  sau www.premium-lubricants.ro

ayho

Adaugă un comentariu

Articole similare