(P) Lasă drumul să te poarte în direcția potrivită: alege un sejur în Zakynthos!

Dacă spui că încă nu ai auzit de Zakynthos, ai auzit cu siguranță de plaja Navagio, desemnată drept cea mai frumoasă plajă din întreaga lume, în anul 2018. Totuși, insula ionică are multe alte experiențe extraordinare de oferit, iar, dacă vrei să te convingi de acest lucru pe cont propriu, insula Eladei te așteaptă să o vizitezi!

Un sejur în Zakynthos te poartă în cea mai sudică insulă ionică, de unde nu îți vei mai dori să pleci. Cunoscută ca Zante sau „Floarea Levantului’, insula îi cucerește pe toți cei care vin să o viziteze, indiferent de interesele lor.

La ce te poți aștepta de la un sejur Zakynthos?

De la pasionații de sporturi nautice, amatorii de adrenalină și până la persoanele care caută o vacanță cât mai lazy¸ cu toții vor găsi ceva pe gustul lor aici. Astfel, oricine se va bucura de o vacanță ce oferă o gamă variată de experiențe și atracții.

Înainte de orice, ar trebui să te pregătești să descoperi unele dintre cele mai spectaculoase plaje de pe mapamond. În afară de faimoasa Navagio, vei putea explora și plajele Vassilikos, Gerakas și Laganas. Iar, dacă alegi un sejur în Zakynthos, nu rata ocazia de a vizita una dintre rezervațiile naturale protejate de aici, cum este Parcul Național Marina Zakynthos!

Întreaga insulă este înconjurată de apă cristalină, perfectă pentru scufundări, snorkeling și sporturi acvatice. Vei avea ocazia să explorezi peșteri marine, să înoți cu broaștele țestoase cu capul pătrat Caretta-caretta și să descoperi biodiversitatea marină uimitoare.

Zakynthos este un loc bun de escapadă în sezonul estival și datorită climei de care beneficiază acest loc. Mai exact, deși este o destinație călduroasă, temperaturile nu cresc niciodată peste 30 și un pic de grade Celsius, creând astfel atmosfera perfectă pentru un sejur plăcut și relaxant.

De asemenea, un sejur în Zakynthos este ocazia perfectă pentru a face excursii cu barca în jurul insulei sau spre locuri mai îndepărtate, precum Insulele Strofades. Astfel de plimbări îți oferă o perspectivă unică asupra peisajului și îți permit să descoperi peșteri ascunse.

De amintit că și centrul orașului este un loc fascinant, unde poți explora arhitectura venețiană, muzeele locale și atmosfera vibrantă a piețelor și tavernelor tradiționale. În plus, insula are o viață de noapte animată, așa că vei găsi baruri, cluburi și restaurante care oferă muzică live și evenimente tematice.

Iată cum să îți organizezi vacanța ca un profesionist!

Pentru un sejur în Zakynthos, trebuie doar să vizitezi platforma online a agenției de turism BJR-Vacante.ro și să alegi pachetul de călătorie care ți se potrivește. Nu mai rămâne decât să îți faci bagajele și să te pregătești de zbor!

Vei ateriza pe aeroportul din Zakynthos, Dionysios Solomos, denumit astfel după cel care a scris versurile care acompaniază imnul național al Greciei, născut pe insulă. De aici, te vei îndrepta spre cazare, iar vacanța ta poate să înceapă! Nu trebuie să te îndoiești de faptul că te vei bucura la maximum de fiecare secundă petrecută în Zante.

Cu peisajele sale spectaculoase și atmosfera relaxantă, Zakynthos este cu siguranță o destinație de neuitat pentru un sejur de vis. Indiferent dacă te afli în căutarea aventurii sau a liniștii, această insulă grecească îți oferă tot ce ai nevoie. Îmbrățișează farmecul său autentic, explorează locurile deosebite și bucură-te de ospitalitatea localnicilor, într-o vacanță de neuitat!

Adaugă un comentariu