(P) Marchizele pentru rulote îți „prelungesc“ spațiul personal de care te poți bucura, ferit de soare și intemperii!

Viața din marile orașe îți oferă ocazia de a câștiga mulți bani, de a participa la evenimente culturale și sportive și de a te bucura de tot confortul epocii actuale. Însă, pe de altă parte, aceste avantaje vin la pachet cu mult stres, cu un trafic infernal și cu pierderea oricărui contact cu natura.

Prin urmare, este normal ca, măcar de câteva ori pe an, să simți nevoia unei ieșiri în zone mai îndepărtate de marile aglomerații urbane. Iar cea mai bună modalitate de a organiza excursii de neuitat alături de cei dragi este reprezentată de excursiile cu rulota. Acestea îți permit să vizitezi zone diverse și să te bucuri de peisaje excepționale, având totuși parte de condiții mai bune decât cele pe care le-ar presupune o noapte petrecută la cort.

Printre elementele care îți asigură condiții optime se numără diferitele modele de marchize rulote, care au meritul de a prelungi spațiul util, indiferent de condițiile meteorologice. Iată câteva dintre produsele apreciate de toți iubitorii călătoriilor în natură!

Marchiza Fiamma Caravanstore Royal Blue

Acest tip de marchize pentru rulote se remarcă atât prin posibilitatea de instalare rapidă pe șina pentru cort a rulotei, cu ajutorul șnurului de fixare, cât și prin faptul că poate fi rulată în ambele direcții, în funcție de necesitățile de moment.

Foarte ușor și compact, produsul are o husă cu fermoar impermeabilă și nu face cute, chiar dacă este ținut închis pentru perioade îndelungate de timp. Culoarea Royal Blue îi oferă un aspect plăcut, iar utilitatea este evidentă, datorită dimensiunilor generoase: lungime de 264 de centimetri și lățime de extensie de 225 de centimetri.

Marchiza pentru soare Mauritius

Cu dimensiuni încă și mai ofertante (300 pe 460 de centimetri), acest tip de marchize pentru rulote oferă multă umbră chiar și vehiculelor mari. Se instalează foarte simplu, cu ajutorul unor stâlpi de tip pop-up, a unor șnururi de tensionare și a ventuzelor din colțurile materialului.

Pentru a asigura o protecție suplimentară, ambele laturi sunt pivotante și pot fi orientate la unghiuri diferite, posibilitate care se dovedește de maximă utilitate atunci când soarele se află la înălțimi joase, de exemplu la răsărit sau la apus, ori atunci când plouă.

Materialul folosit pentru aceste marchize pentru rulote este poliester în proporție de 100% și are proprietăți impermeabile. Pachetul primit de cumpărător conține parasolarul propriu-zis, 2 stâlpi de tensionare reglabili din oțel, 6 cuie, 6 șnururi de tensionare și un sac de transport. Greutatea totală este de numai 4,6 kilograme.

Parasolar Mauritius XXL

Sunsail Mauritius este un echipament care oferă multă umbră chiar și vehiculelor mari. Are dimensiunile de 300 pe 600 de centimetri și este disponibil în două culori diferite, în funcție de preferințele cumpărătorului: gri și albastru închis.

Când comanzi un astfel de model de marchize pentru rulote, primești un pachet care conține următoarele elemente: parasolarul de 3 pe 6 metri, 3 stâlpi de tensionare reglabili realizați din oțel, 6 cuie și 6 șnururi de tensionare, precum și sacul de transport al parasolarului și al accesoriilor, care le face ușor de depozitat în momentul dezinstalării.

Cu astfel de marchize rulote, te vei bucura de o aventură în natură în condiții confortabile, indiferent de anotimp sau de vremea de afară!

Adaugă un comentariu