(P) Maşina perfectă este la o cărămidă distanţă

Ţi-ai imaginat vreodată că ai maşina visurilor tale? Acum poţi parca o mulțime de astfel de maşini acasă la tine! Avem câteva seturi de maşini LEGO® deosebite pentru a satisface cunoscătorul din tine.

Vei alege o mașină de curse super rapidă, maşina elegantă de expoziţie sau rover-ul sport? Construirea maşinii LEGO perfecte este o modalitate excelentă de a te relaxa şi de a-ţi elibera mintea. Indiferent dacă începi asamblarea singur sau împreună cu cei dragi, eşti sigur că te vei bucura de multă acţiune pe patru roţi! Ia să vedem ce maşini avem în garaj pentru tine.

 

 

Supermaşina

Prima maşină care îţi va aduce strălucire acasă este Lamborghini, maşina sport a visurilor tale. Bucură-te de construirea acestei senzaţii verde-limetă şi fii sigur că toate detaliile autentice te vor uimi pur şi simplu. Soseşti în forță cu uşile simbolice ale Lamborghini Scissor şi conduci cu ajutorul consolei autentice a maşinii. Noul Lamborghini Sian FKP 37 LEGO® Technic™ (42115) combină performanţa supremă cu emoţia pură.

 

 

Sărbătoreşte un simbol al designului italian

Plănuieşti o escapadă cu stil? Atunci avem tovarăşul perfect pentru tine! Trăieşti „La Dolce Vita’ cu noul Fiat 500 LEGO® Creator (10271). Coboară plafonul şi bucură-te de peisajul rural italian. Setul recreează un adevărat simbol al designului auto clasic, o legendă de la sfârşitul anilor ’60. Suntem convinşi că această uimitoare maşină galbenă formată din 960 de piese va fi o completare grozavă a colecţiei tale.

 

Bucură-te de plimbare pe Route 66!

Poți face o plimbare cu una dintre maşinile legendare ale Americii! Cu setul Ford Mustang LEGO® (10265), vei fi regele Route 66 în cel mai scurt timp! Această maşină clasică include un plafon detaşabil, un motor V8 detaliat şi marca mustang imprimată pe grilă. Caroseria albastru închis cu dungi albe de curse va arăta fantastic la tine acasă sau chiar la birou.

 

 

Explorează ingineria inovatoare

Distrează-te cu această copie impresionantă, creată în parteneriat cu Land Rover. Această maşină are direcţie funcţională şi un sistem de transmisie sofisticat sau un motor cu 6 cilindri cu pistoane mobile. Land Rover Defender LEGO® Technic™ (42110) este un cadou minunat pentru tine sau pentru orice prieten pasionat de maşinile sport.

Adaugă un comentariu