(P) Masini premium pe care merita sa le incerci

Pentru a fi o alegere de top, un model de masina trebuie sa aiba un scor exemplar in categoria sa. Acest numar unic consolideaza constatarile din patru piloni cheie: performanta testului rutier, fiabilitatea prezisa, satisfactia proprietarului si siguranta. O masina care castiga concurenta prin aceste masuri este cu adevarat extraordinara.

Ferrari California T

Ferrari, o marca italiana care are nevoie de foarte putina introducere. Compania a fost fondata pentru producerea de autoturisme in 1947 dupa ce a castigat o reputatie puternica pentru masinile de curse. Fondatorul tarziu, Enzo Ferrari, a fost implicat in companie pana in 1988, cand a fost lansat Ferrari F40.

Noul model este un facelift considerabil din Ferrari California de acum sase ani, cu un T suplimentar pe insigna referindu-se la cea mai importanta schimbare a masinii: adoptarea unui motor twin-turbo.

Ferrari pretinde ca masina poate atinge 0-62 km / h In 3.6 sec si o viteza maxima de 196 km / h.
Noul motor este de 3,9 litri (bine, 3,85 litri sau 3855cc daca vreti sa fiti cu adevarat precis) in loc de vechiul 4.3, insa montarea a doua motoare turbo cu turbina twin-scroll indica o putere de la 70bhp pana la 552bhp .

In locul productiei de CO2 de 299g / km a modelului vechi, California T emite 250g / km si returneaza 26,9mpg. Acest lucru este marginal mai bun decat un model Vauxhall Insignia VXR. In timp ce face 552bhp si, uneori, 557lb ft.

Uneori? Da. Doar atunci cand viteza a saptea este cuplata pe transmisia cu ambreiaj dublu (care are rapoarte globale mai lungi decat Inainte), motorul face completarea cuplului. Si nu pentru ca transmisia (care se datoreaza mai mult Ferrari-ului cu 12 cilindri decat California timpuriu) nu poate hackui cuplul.

In alta ordine de idei, Ferrari aduce in 2018 un model vechi de masina, dar imbunatatit pentru nevoile actuale, iar dvs. trebuie sa il testati.

Mercedes GLE 250

Prin numele de GLE, Mercedes incearca sa globalizeze intreaga gama de suv-uri, intr-o gama usor de retinut. începand cu GLA care s-a inspirat de la crossover, venerabila clasa G si dotata clasa GLS. Deocamdata, ne concentram asupra GLE, primul SUV Mercedes-Benz care va fi oferit în doua caroserii distincte – SUV-ul si Coupé – cu alte cuvinte, este vorba de o competitie directa pentru BMW X5 si X6. Modelul 250 d formeaza punctul de intrare la noua gama de clasa de lux GLE în Europa si este completat de puterea de 5,5 litri V8 AMG.

Noul model GLE a beneficiat de o serie de imbunatatiri menite sa-si mentina competitivitatea în ceea ce, in ultimii ani, a devenit un segment de piata deosebit de dur.

Masina are un exterior usor restabilit, cu bare de protectie redimensionate, o grila revizuita, faruri reproiectate, carcase pentru oglinzi exterioare nou formate, printre alte trucuri detaliate de design.

Daca prioritatile dvs. de achizitie sunt construite in jurul practicitatii, economiei si usurarii conducerii mai mult decat cea a stilului, performantei si angajamentului de manipulare, Mercedes GLE 250 ar putea fi alegerea potrivita.

Nu va atrage soferii entuziasti, dar clasicul cinci locuri continua sa ofere o utilizare impresionanta zilnica la un pret pe care il face mai accesibil din punct de vedere financiar.

Ford Mustang

Disponibil Intr-o varietate larga de modele si sustinut de 52 de ani de patrimoniu, este usor de Inteles recursul lui Ford Mustang din 2018.  Mustangul a evoluat destul de mult de-a lungul anilor, iar cea mai noua generatie, care a debutat acum doi ani, poate concura chiar si cu masinile de lux din Europa, la bani.

Desigur, o componenta cheie a recursului lui Mustang este datorita a ceea ce ascunde sub capota. Credem ca modelul V8 al lui Mustang GT este calea de urmat datorita neteditatii impresionante si a 435 de cai putere. Dar, chiar daca va mentineti cu un V6 mai accesibil sau cu patru cilindri turbocompresor, Mustang ofera putere si economie de combustibil respectabile. In interior, cabina este bine indoita si puteti achizitiona un Mustang cu cea mai recenta interfata touchscreen de la Sync 3 (introdusa anul trecut), ceea ce reprezinta o mare Imbunatatire fata de sistemul anterior MyFord Touch.

Dispozitivele standard de siguranta pentru modelul Ford Mustang 2017 includ franele cu disc anti-blocare, controlul tractiunii si stabilitatii, o camera in spate, airbagurile laterale ale scaunelor din fata, airbagurile cortina laterale (numai la modelul coupe) si airbagurile genunchilor soferului si pasagerului din fata. De asemenea, modelul standard contine si controlul parental MyKey al Ford .

Din pacate, preturile acestor masini depasesc bugetele oamenilor de rand, insa exista o posibilitate in a conduce astfel de bolizi, iar aceasta oportunitate este data de firmele de inchirieri auto, care ofera servicii de inchirieri premium. Unul din astfel de servicii locale din Bucuresti de inchirieri auto este ASCAR, unde puteti gasi toate cele 3 modele de masini disponibile pentru inchiriere.

 

    Andrei says:

    Articolul ar avea mai mult înțeles dacă ar fi scris în limba română…

Adaugă un comentariu