(P) Mercedes-Benz Certified, la fel de Mercedes ca în prima zi!

Mercedes-Benz România a relansat recent programul Mercedes-Benz Certified într-o variantă îmbunătățită, prin intermediul căruia ni se oferă o selecție de autoturisme rulate certificate cu istoric cunoscut și rulaj garantat alături de un pachet de 12 beneficii.

Cu siguranță, achiziționarea mașinilor noi reprezintă pentru fiecare dintre noi, în principal, garanția și lipsa grijilor că autoturismul ar putea avea ceva defect, însă, pe de altă parte, există și cumpărători care își îndreaptă atenția către cele rulate. De ce? Pentru că sunt comercializate la un preț mai bun, iar o mașină bine întreținută, puțin rulată, este la fel de impunătoare ca una nouă.

Așadar, cumpărarea unui autoturism second-hand poate fi cea mai bună alegere în momentul în care avem toate informațiile necesare, pentru a putea lua decizia potrivită. În vederea rezolvării diverselor incertitudini, Mercedes-Benz România ne sare în ajutor prin îmbunătățirea programului CPO (Certified Pre-Owned), generând astfel un standard de calitate pe care ni-l garantează printr-un pachet de 12 beneficii la achiziționarea unei mașini rulate certificate.

Toate modelele incluse în program au o vechime de maximum 6 ani și un rulaj de maxim 150.000 km, acestea venind cu garanție europeană completă de 24 de luni, finanțare specială și beneficii suplimentare. Practic, la fel de Mercedes ca în prima zi nu este un simplu mit al mașinii rulate Mercedes pentru că fiecare alegere este însoțită de reasigurarea încrederii, toate autovehiculele vândute prezentând o stare perfectă de funcționare.

Dacă ești curios, iată mai jos care sunt cele 12 avantaje menite să ne ușureze procesul de decizie și să ne întărească încrederea în vederea cumpărării unui autoturism rulat Mercedes prin programul Certified:

1. Garanție Europeană de 24 de luni;
Dacă autoturismul pe care vrem să-l achiziționăm are o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculări, beneficiem de o garanție europeană completă de 24 luni.
*Condițiile exacte de garanție ale ofertei se află de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.

2. Întreținere gratuită de 6 luni/10.000 km;
Autoturismul nu necesită revizii în următoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus).

3. Servicii de mobilitate;
Fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz Certified beneficiază de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.

4. Verificare multipunct 360;
Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat din programul Mercedes-Benz Certified trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amănunțită, efectuată de către tehnicieni acreditați. În cazurile în care este necesară înlocuirea unei piese, sunt folosite doar piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și performanță.

5. Rulaj Verificat și Garantat;
Toate autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified sunt supuse unor verificări ale rulajului de către personal specializat. Doar autoturismele pentru care există certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în program.

6. Mașină de curtoazie.
Autoturism de înlocuire cât timp acesta se află în service.

7. Test-drive;
Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzări pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu și rapid, în baza permisului de conducere și a cărții de identitate.

8. Finanțare asigurată;
Primim suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât să putem conduce autovehiculul Mercedes-Benz Certified dorit în cel mai scurt timp.

9. Trade In și Buy-back;
Personalul calificat ce activează în centrele de Vânzări şi Service Mercedes-Benz efectuează întotdeauna o evaluare profesionistă şi corectă a autoturismului deținut, astfel încât acesta poate fi lăsat ca avans pentru achiziția unui autoturism rulat Mercedes-Benz Certified.

10. 10 zile posibilitate de schimbare;
În termen de 10 zile de la livrare*, putem schimba autoturismul rulat achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu un alt autoturism Mercedes-Benz de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioară. *Condițiile exacte de schimb ale ofertei se află de la consilierii de vânzări Mercedes-Benz Certified.

11. Mercedes me;
Avem acces la toate serviciile și produsele inovatoare din universul Mercedes me, chiar dacă autoturismul face parte din programul Mercedes-Benz Certified.

12. Contract service.
Putem opta pentru semnarea unui contract de service oferit de Distribuitorii Autorizați.

Programul Mercedes-Benz Certified este derulat doar de către partenerii autorizați, iar o selecție specială de autovehicule rulate și certificate Mercedes-Benz ne așteaptă acum pe noua platformă dedicată, care centralizează toate ofertele din piață. Car locator poate fi accesat chiar aici. Mașina preferată, la un click distanță.

Adaugă un comentariu