(P) Metode inedite prin care poți folosi banda led

Probabil ai auzit deja despre sistemele de iluminat pe baza de leduri. Acetea sunt tot mai populare in ultima perioadă, mai ales acum, cand prețul energiei electrice a ajuns așa de mare. In cadrul acestui articol vom prezenta câteva metode inedite prin care poți folosi banda led.

De ce să optezi pentru un sistem pe leduri? Foarte simplu. Acesta este mult mai eficient economic decât un sistem clasic. Becurile cu led consumă cu pana la 5-6 ori mai puțină energie electrică decât cele uzuale. Mai mult, ledurile au o durată de viață mult mai lungă, putând fi utilizate de 3-4 ori mai mult decât un bec clasic.
Acestea fiind spuse, dacă incă nu ai incercat banda led până acum, cu siguranță trebuie să o faci. După ce vei descoperi toate avantajele pe care le aduce, nu vei mai vrea să renunți la aceasta.

Câteva metode inedite prin care poți folosi banda led:
 
Luminează interiorul mașinii

Ai văzut mașini care avea lumini de diferite culori în jurul scaunelor sau pe bord? Ești și tu pasionat de automobile și vrei ca vehiculul tău să iasă in evidență? Cu siguranță nu vei putea cumpara o masină care să arate astfel din fabrică. Totuși, este foarte simplu să montezi banda led pe bord sau pe marginea scaunului. Intregul procesul durează câteva minute și te costă doar câteva zeci de lei. La final, cu toții îți vor admira masina.

Creează o atmosferă de petrecere

Te-ai săturat de petrecerile plictisitoare pe care le faci acasă? Schimbă ceva si impresionează pe toata lumea cu un joc de lumini. Indiferent dacă petrecerea are loc in interior sau în exterior, poți face acest lucru foarte simplu. Folosește 2-3 sisteme cu leduri în același timp, pentru a putea avea mai multe culori pornite deodata.

Impodobeste-ți casa pentru Crăciun

Sărbatorile de iarnă se apropie rapid si traditia ne cere să ne impodobim cât mai frumos locuințele. Fie că vei impodobi copacii din curte, vei construi un om de zăpadă, vei lumina balcoanele sau aleea, există o mulțime de moduri in care să folosești benzile cu leduri. Dacă ai nevoie să acoperi o suprafață mai lungă, folosește un conector bandă led cu care să unești impreună mai multe fașii, poate chiar de culori diferite.
 
Pregătește o atmosferă romantică

Vrei să iți impresionezi partenerul cu o cină romantică? Desigur, gătirea unei mese delicioase și pregătirea unui vin bun și a unor lumânari ar putea fi destul. Cu toate acestea, de ce să nu duci lucrurile la un alt nivel? Pregătește o ambianță placută, cu o lumină roșie difuză, care iți va garanta o intâlnire de neuitat.

Toate aceste variante, dar și altele, pot fi realizate cu o investiție minimă și intr-un timp foarte scurt. Tot ceea ce trebuie să faci este sa iți lași imaginația să lucreze și să îți pui ideile în practică. Aspectul estetic al locuinței tale și atmosfera vă arată cu totul altfel atunci când schimbi modul de iluminare folosit.

Adaugă un comentariu