(P) Mobilitate sustenabilă, un plus de confort și ergonomie cu modelele Mercedes-Benz eVans

Mercedes-Benz Vans vine în ajutorul business-urilor din România cu un portofoliu de soluții sustenabile ce se pliază pe nevoile celor mai exigenți utilizatori. Oferta de modele electrice constă în EQV, eVito Furgon, eVito Tourer și eSprinter Furgon, 4 modele cu capacități tehnice ce se ridică la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță.

Mercedes-Benz Vans continuă, astfel, promisiunea de a oferi modele electrice fiabile, ce îmbină confortul, ergonomia și sustenabilitatea, cu scopul de a le asigura clienților o experiență de condus cât mai plăcută.

Modelul EQV

EQV combină flexibilitatea Clasei V cu beneficiile absenței emisiilor. Având o autonomie electrică de până la 355 km (în condiții mixte, regim WLTP), un timp de încărcare de 45 de minute la stațiile de încărcare rapidă și un volum de spațiu de până la 5.010 l, modelul EQV asigură o eficiență sporită pe toată durata utilizării. Pe lângă nivelul ridicat de funcționalitate, modelul EQV oferă și o experiență de condus palpitantă, agilă și silențioasă, fiind dotat cu un motor electric cu o putere de până la 150 kW (204 PS) ce poate atinge viteze de până la 140 km/h într-un timp record (10.3 s, 0-100 km/h).

Modelul EQV este disponibil pentru a fi achiziționat în dimensiunile Long și Extra Long, începând de la prețul de 63.494,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 75.557,86 € (preț cu TVA inclus).

Elemente unice de design

Prin referire la designul exterior al modelului EQV, acesta folosește excelent limbajul de design Mercedes-EQ. Elementele de design gândite special pentru familia EQ, precum grila neagră a radiatorului, farurile cu tehnologie LED opționale, ușa culisantă și iluminatul cu proiecția logo-ului Mercedes-Benz îi oferă un aspect captivant și progresiv.

Interiorul modern cu design-ul propriu EQ este exemplar în ceea ce privește ergonomia. Pachetul de echipare AVANTGARDE Line și pachetul de design pentru interior EQV, disponibile opțional, le oferă utilizatorilor Mercedes–Benz Vans oportunitatea de a-și configura modelele EQV după cum doresc.

Sistem de navigație cu Electric Intelligence

În timpul deplasării, conducătorii auto au nevoie de cea mai mare siguranță posibilă. De aceea, sistemul de navigație cu Electric Intelligence calculează întotdeauna traseul optim și ține cont de factori precum starea de încărcare, vremea sau situația din trafic. Opririle sunt, de asemenea, planificate și introduse în ghidarea pe traseu, după nevoie, ceea ce face ca EQV să fie o soluție fiabilă pentru companii sau antreprenori.

Aplicația Mercedes me și display-ul media contribuie la o experiență de condus simplificată și confortabilă

Prin intermediul aplicației Mercedes me sau pe display-ul Media din autovehicul, șoferii pot accesa stațiile publice de încărcare care se află în apropiere sau la destinație. Astfel, aceștia pot verifica informații importante precum disponibilitatea stațiilor de încărcare, puterea de încărcare, costuri sau tipul conectorului înainte de oprirea pentru încărcare.

Modelul eVito Furgon – autonomie impresionantă și încărcare rapidă a bateriei

Mercedes–Benz Vans a introdus modelul eVito în portofoliul său de produse cu scopul de a oferi o soluție funcțională, sustenabilă și confortabilă pentru companii și antreprenori. Noul model se mândrește cu numeroase capacități tehnice de top, de la motorul electric performant cu o putere de până la 85 kW (116 CP), cuplul de maxim 360 Nm și autonomia de până la 314 km (în condiții mixte, regim WLTP). Mai mult, eVito dispune și de o baterie impresionantă pentru categoria sa, având o capacitate utilă de 60 kWh, ce poate fi încărcată la o stație de încărcare rapidă în aproximativ 50 de minute, de la 10% la 80%, sau opțional în circa 35 de minute.

De asemenea, datorită strategiei de funcționare inteligentă, eVito folosește cele 3 programe de rulare integrate „E+, „E și „C, precum și cele 5 trepte de recuperare „D– , „D, „D+, „D++ și „DAUTO ce ajută la optimizarea consumului de curent și asigură o utilizare cât mai eficientă posibil a energiei.

eVito Furgon poate fi achiziționat începând de la prețul de 46.687,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 55.557,53 Euro (preț cu TVA inclus).

Modelul eVito Tourer

Modelul cu cea mai mare autonomie din portofoliul de produse electrice Mercedes-Benz Vans, eVito Tourer, atinge noi performanțe și îndeplinește toate cerințele pe care le-ar putea avea un business din România. Autovehiculul poate parcurge o distanță impresionantă de până la 360 de km (în condiții mixte, regim WLTP) cu o singură încărcare a bateriei. Capacitatea utilă a acumulatorului este de 60 kWh, sau de 90 kWh, și poate fi alimentat la o stație de încărcare rapidă cu până la 80 KW, sau 110 KW, în aproximativ 40 de minute.

Autovehiculul dispune de o motorizare electrică ce produce maxim 150 kW (204 CP), un cuplu de până la 365 Nm și un consum de curent de 26.2 kwh/100 km.

eVito dispune opțional de AIRMATIC, ce ajustează suspensia la condițiile necesare și asigură confortul dorit pe toată durata călătoriei, chiar și în condiții precare de condus, datorită gărzii la sol înalte.

Modelul eVito Tourer poate fi achiziționat începând de la prețul de 56.969,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 67.793,11 Euro (preț cu TVA inclus).

eSprinter Furgon – un profesionist al deplasărilor în traficul urban

Modelul eSprinter Furgon reprezintă o soluție sustenabilă avansată de mobilitate pentru traficul urban, ceea ce îl face să fie foarte potrivit ca parte din flotă, cât și pentru utilizarea de către comercianții independenți. Este mai mult decât un autovehicul cu propulsie electrică, este un concept comercial individualizat pentru mobilitatea electrică.

Având o motorizare electrică cu o putere maximă de 85 kW (116 CP), șoferii pot beneficia de autonomia de până la 168 de km (în condiții mixte, regim WLTP), fără încărcare sau emisii de carbon. De asemenea, eSprinter Furgon dispune de un volum generos de încărcare de 11 m³ ce nu este limitat de tracțiunea electrică, iar sarcina utilă se ridică la 1.001 kg la o capacitate standard a bateriei, respectiv la 848 kg la capacitatea utilă a bateriei de până la 47 kWh.

Modelul eSprinter reprezintă un exemplu al flexibilității, datorită sistemului avansat Combined Charging System (CCS), ce îi permite autovehiculului să funcționeze cu maxim 7,4 kW și curent alternativ (AC), precum și cu max. 20 kW și curent continuu (DC). Cu puterea opțională de încărcare DC de max. 80 kW, bateria de înaltă tensiune standard (35 kWh) se încarcă în doar 20 minute la o stație de încărcare rapidă DC, de la 10% la 80%.

eSprinter Furgon poate fi achiziționat începând de la un preț de 58.325,00 Euro (preț de listă fără TVA)/ 69.406,75 Euro (preț cu TVA inclus).

Adaugă un comentariu