(P) Noile lumini de zi și de lucru OSRAM LEDriving

Osram și-a făcut un obicei din a veni cu noutăți pe piața iluminatului auto, din ce în ce mai des. Cea mai nouă gamă de produse, numită LEDriving, cuprinde lumini de zi și de lucru care schimbă cu totul modul în care percepem performanța unui vehicul.

Aceste lumini puternice și compacte sunt concepute pentru a face față în cele mai grele condiții. Obstacolele sunt identificate cu mult timp înainte, spațiul de muncă este puternic iluminat, iar aspectul lor robust le cresc considerabil durata de viață. Farurile LEDriving se bucură și de o reducere de 20%, valabilă în perioada mai-iulie 2021, la comenzile de pe site-ului GTC, partenerul OSRAM: https://shop.gtcauto.ro/producatori/osram-lights

Fie că vorbim despre utilizarea lor pe șosea, fie că luăm în calcul un traseu off road, gama LEDriving aduce lumina albă LED oriunde și oricând. Acest lucru este posibil datorită luminii foarte strălucitoare, a cărei rază poate atinge o distanță de până la 450m. De asemenea, una dintre principalele carateristici ale produselor OSRAM este posibilitatea oferită utilizatorului de a-și personaliza luminile , în funcție de flexibilitatea sau puterea dorite.

Distribuția omogenă a luminii, dar și reducerea riscului de orbire, cresc siguranța la volan a utilizatorilor care optează pentru noua gamă LEDriving de la OSRAM. Având lentile robuste și compacte din policarbonat și protecție sporită împotriva tensiunii, farurile LEDriving sunt fiabile și pot fi utilizate în condiții meteo extreme. Acest aspect este susținut de garanția de 5 ani de care se bucură toate produsele din gama LEDriving.

Toate luminile de zi și de lucru din noua gamă sunt atent testate în cele mai grele condiții pentru a asigura calitatea premium cu care OSRAM și-a obișnuit publicul de peste 100 de ani. Indiferent de situația în care te aflii, de vremea de afară sau de drum, produsele trebuie să ofere performață de top. Beneficiile se transpun bineînțeles în mai multă siguranță datorită vizibilității sporite, mai puțină oboseală în timpul condusului și per total o performanță superioară a experienței la volan.

Luminile de zi LEDriving

Luminile de zi din gama LEDriving sunt destinate utilizării pe șosea, fie că e vorba despre o lumină de accent care să îmbunătășească aspectul general al autovehiculului în timpul zilei, fie că doriți să vă bucurați de întreaga putere de iluminare pe timpul nopții. Performanța ridicată pe care reușesc să o atingă aceste produse se datorează designului lor robust și distribuției uniforme a luminii, aspecte ce reduc efectul de orbire. Acest lucru crește siguranța la volan și cresc calitatea experienței de a șofa. Luminile de zi din gama de produse LEDriving de la OSRAM sunt în conformitate cu standardele ECE și prin urmare pot fi utilizate pe drumurile publice.

Luminile de lucru LEDriving

Luminile de lucru LEDriving sunt proiectate pentru a avea o rezistență sporită care să permită utilizarea lor în cele mai grele condiții. De la autovehicule off-road, la camioane, vehicule industriale sau utilaje agricole, munca poate continua și pe timp de noapte datorită luminilor de lucru LEDriving. Luminile cu LED de un alb intens, au eficiență optică ridicată și un management termic sofisticat ce permit ca producția să nu scadă din cauza întunericului, iar raza puternică iluminează pe distanțe foarte mari. De reținut este faptul că acest tip de lumini nu au aprobare ECE, prin urmare nu pot fi utilizate pe drumurile publice. Luminile de lucru pot fi instalate de o persoană specializată, de aceea e important ca persoanele fără calificarea necesară să se adreseze unui service auto, însă nu există reglementări speciale de montare.

Multifuncționale

Proiectoarele multifunționale din gama LEDriving combină puterea cu aspectul practic. Se caracterizează prin faza lungă și funcționalitatea frontală a LED-ului și cuprinde bare și proiectoare LED.

Atât barele LED, cât și proiectoarele au două circuite: lumina de poziție care se aprinde liniar și faza scurtă în formă de X prin care se aprind toate LED-urile. Cele două circuite se pot lega separat astfel încât să funcționeze pe rând. Pe lângă vizibilitatea ridicată acolo unde este nevoie, aceste proiectoare aduc un plus stilului de off-road al mașinii.

Funcționale

Lămpile funcționale sunt faruri de fază lungă, în conformitate cu ECE și sunt disponibile în două variante de bare LED: Spot și Combo. Barele oferă o lumină impresionantă și o performanță ridicată.  Varianta Spot, cu unghiul fascicului luminii de 5 grade pe orizontal este instrumentul potrivit pentru a ilumina orice aventura de off-road, în timp ce varianta Combo,  luminează atât pe laterale cât și pe lungime.

Slim

Gama Slim cuprinde faruri auxiliare de fază lungă proiectate cu o carcasă subțire și compactă care permite montarea lor simplu și rapid. Lumina albă și puternică a lămpilor are o temperatura de culoare de 6000K, dispune de o lentilă din policarbonat, pentru rezistență ridicată. De asemenea au un sistem de răcire și control al temperaturii integrat, ce elimină riscul de supraîncălzire și protecție pentru supra și sub voltaj.

Adaugă un comentariu