(P) Noua gamă de accesorii automotive de la OSRAM

Primăvara vine cu noutăți de la OSRAM prin lansarea unei game de produse diferite față de cele cu care și-a obișnuit publicul. Beyond Light Sources cuprinde accesorii automotive dezvoltate de aceiași experți germani care crează produse de iluminat inovatoare de peste 110 ani. Produsele au fost gândite pentru un plus de siguranță la volan și pentru prelungirea duratei de viață a bateriilor și anvelopelor mașinii.

Din seria noilor produse fac parte:Purificatorul de aer flexibil AirZing Mini;Gama BATTERYcare, ce cuprinde încărcătoare inteligente pentru baterie și dispozitivele Jumpstart pentru pornirea bateriilor litiu;Familia de produse TYREcare – dispozitive portabile pentru umflat anvelopele și kitul TYREseal;Camerele de bord ROADsight cu control prin OSRAMconnect app Produsele din noua gamă de accesorii automotive Osram pot fi achiziţionate pe site-ul Aspad Shop.

Purificatorul de aer OSRAM AirZing Mini

Purificatorul de aer AirZing Mini reprezintă un răspuns la noile nevoi care s-au născut în contextul pandemic cu care ne confruntăm. Microbii și virusurile care pot provoca boli pătrund și în mașină prin sistemul de aer condiționat și se pot astfel răspândi într-un timp foarte scurt, contaminând persoanele din habitaclu. În plus, fumatul in interiorul mașinii sau transportul de animale de companie poate produce mirosuri neplăcute, făcând aerul greu și irespirabil. AirZing Mini poate fi atașat cu ușurință la gura de ventilație și se încarcă printr-un cablu USB. Este silențios și trage în mod continuu aerul din mașină pe care îl trece mai apoi printr-un filtru de titan oxid care este iradiat de diode ce emit lumină UV-A. Prin acest proces, poate îndepărta până la 99% dintre virusuri și bacterii şi de asemenea, neutralizează 90% din mirosurile neplăcute, eliberând un aer ionizat și purificat. Toată cantitatea de aer din mașină este curățată și filtrată în aproximativ 30 de minute și spre deosebire de alte produse asemănătoare, nu trebuie înlocuit pentru curățare. El trebuie doar îndepărtat și curățat cu apă de la robinet, apoi devine din nou gata pentru o nouă utilizare. OSRAM AirZing Mini este un dispozitiv la îndemâna oricui pentru purificarea aerului și asigurarea unei igiene corespunzătoare, atât de importantă mai ales în zilele noastre. Mirosurile nu sunt mascate ci eliminate, iar aerul purificat este asigurat fără ventilare, indiferent de anotimp. Produsul are o garanție de doi ani de zile.

 

Gama de produse OSRAM BATTERYcare

OSRAM BATTERYcharge

Gama OSRAM BATTERYcharge cuprinde trei încărcătoare inteligente pentru baterii și întreținere pentru autovehicule de la 6V la 24V.  Dispozitivele de încărcare a bateriei de la OSRAM pot preveni descărcarea completă a bateriei și, astfel, prelungesc durata de viață. Toate cele trei variante sunt compatibile cu autovehiculele cu sistem automat start-stop și protejează bateria mașinii împotriva descărcării complete în modul de iarnă. Bateriile cu litiu sunt încărcate într-un ciclu de încărcare în 7 pași, iar cele mai obișnuite baterii plumb-acid/AGM sunt încărcate într-un ciclu de încărcare în 9 pași. Ciclul de încărcare pornește la o simplă apăsare de buton, iar ecranul mare LCD cu iluminare se poate citi ușor, chiar și în condiții de lumină slabă.

 

OSRAM BATTERYstart

O baterie slabă sau chiar complet descărcată este un coșmar pentru orice șofer. În special iarna, bateriile sunt puternic afectate, funcționează nesatisfăcător sau se descarcă mai repede. De asemenea, dispozitivele pe care uităm să le oprim, cum ar fi radioul sau lumina de interior, consumă energie și descarcă bateria. OSRAM BATTERYstart cu tehnologia litiu-cobalt au fost create special pentru astfel de situații. Roboții de pornire rapidă sunt la îndemână și puternici, iar partea cea mai bună este că funcționează de asemenea ca un powerbank și pot încărca dispozitive mobile cum ar fi smartphone-uri, aparate foto, tablete și altele. Familia BATTERYstart include dispozitive de pornire rapidă potrivite pentru toate motoarele cu benzină de la 3l la 8l sau pentru motoarele cu motorină de până la 4l.

Măsurile de siguranță încorporate impiedică deteriorarea, de exemplu, inversarea polarității, supraîncălzirea sau un scurtcircuit.

 

Gama de produse OSRAM TYREcare

OSRAM TYREinflate

Din păcate pentru cei mai mulți dintre șoferi, anvelopele constituie o preocupare doar atunci când trebuie înlocuite la schimbarea sezonului. Însă există și alte aspecte care ar trebui să ne preocupe, cum ar fi spre exemplu, presiunea din anvelope.  Presiunea optimă din anvelope are o mulțime de avantaje pentru mașină și sporește siguranța pe șosea. Chiar mai mult, previne abraziunea crescută și, prin urmare, poate prelungi ciclurile de înlocuire ale anvelopelor. Acest lucru duce la economie de bani, deoarece se va reduce și consumul de combustibil. În același timp, emisiile de dioxid de carbon ale vehiculului sunt reduse. Noua gamă OSRAM TYREinflate de compresoare de aer, transformă

întreținerea anvelopelor într-o rutină prin măsurarea presiunii înaintea oricărei călătorii sau după ce mașina a fost parcată pentru o perioadă mai lungă de timp. Verificarea presiunii se face rapid și usor, la fel și reglarea ei în caz de necesitate. Toate pompele TYREinflate pentru anvelope au o conectare la 12V la bateria mașinii. Acest lucru permite să fie alimentate convenabil de la priza brichetei.

Kit-ul TYRseal

Kit-ul de pană inovator face ca schimbarea anvelopelor să nu mai fie necesară atât de des. Gelul sigilează găuri de până la 6mm fără cric sau alte instrumente. Ulterior, puteți umfla anvelopa cu ajutorul compresorului și să continuați drumul, în aproximativ 10 minute.

Camerele de bord OSRAM ROADsight

Uneori în trafic, există situații care se întâmplă cu o rapiditate atât de mare, încât evitarea unui accident devine practic imposibilă. Mai târziu iți vei aminti doar fragmente din cele întâmplate. Pentru a te ajuta să te concentrezi asupra drumului, camerele de bord de înaltă rezoluție și unghiuri largi, înregistrează ceea ce se întamplă în afara câmpului vizual. Camerele de bord ROADsight de la OSRAM sunt proiectate în nuanțe de gri discret și amplasate în spatele oglinzii retrovizoare, sunt puțin vizibile pentru a vă putea concentra în totalitate asupra drumului. Instalarea camerelor se face ușor, printr-un suport magnetic, iar accesul și controlul lor se poate face prin intermediul aplicației OSRAMconnect App, disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play.

 

taguri
Adaugă un comentariu