(P) Obține fișa medicală pentru permis auto în 3 pași simpli!

În contextul actual, este esențial să ai posibilitatea de a te deplasa cu ușurință dintr-un punct în altul, într-o perioadă de timp foarte scurtă. Dacă vrei să te adaptezi acestei cerințe, ai nevoie de un automobil care să îți ofere toată libertatea de mișcare de care ai nevoie. Însă o mașină este inutilă dacă nu deții și un permis auto valabil.

Pentru a beneficia de un carnet de șoferi, ești nevoit să prezinți o serie de acte, printre care se numără și fisa medicala permis auto. Certificatul acesta poate fi eliberat exclusiv de clinici medicale autorizate. Până nu demult, obținerea tuturor actelor necesare pentru eliberarea permisului putea să dureze o perioadă îndelungată.

Din fericire, procesul a fost simplificat, iar, în momentul de față, poți apela la serviciile unei clinici rapide și eficiente, precum Standard Med. Situată în centrul Capitalei, clinica Standard Med este recunoscută pentru promptitudinea și profesionalismul de care dă dovadă. 

Pentru a obține fișa medicală pentru permis auto de la Standard Med, nu trebuie decât să urmezi trei pași extrem de simpli. Iată care sunt aceștia!

  • Accesează platforma online a clinicii www.fisamedicala.info. De aici, poți obține toate informațiile de care ai nevoie pentru eliberarea fișei, inclusiv cele legate de actele necesare, prețuri, programul de lucru, precum și analizele medicale pe care va trebui să le efectuezi.
  • Stabilește o programare. Pentru a îndeplini această etapă, poți suna la numărul afișat pe site, ori poți folosi secțiunea de „Tarife și programări’ din cadrul platformei online. Cu această ocazie, poți afla informații suplimentare și poți primi răspunsuri la eventualele întrebări pe care le ai.
  • Prezintă-te la clinica Standard Med. În mai puțin de o oră și jumătate, vei efectua toate analizele necesare și vei obține fișa medicală pentru permis auto. În caz contrar, clinica se angajează să îți restituie jumătate din suma achitată.

Eliberarea fișei pentru permis într-un timp atât de scurt este posibilă mulțumită prezenței concomitente în clinică a cadrelor medicale de la mai multe specializări. Astfel, în decursul unei ore și jumătate, vei trece prin rotație prin cabinetul fiecărui medic. La final, vei primi certificatul cu parafa Standard Med, autorizată de către Direcția de Sănătate Publică și Poliția Rutieră.

Pentru ca totul să decurgă conform planului, este esențial să te prezinți la clinică având toate actele necesare asupra ta. Astfel, înainte să pleci de acasă, asigură-te că ai următoarele documente cu tine!

  • Buletin / Carte de identitate;
  • Fișa de școlarizare – în cazul în care aceasta există (pentru obținerea permisului auto);
  • Adeverință de la medicul de familie în care să se menționeze că solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fișa pentru permisul auto la punctul B) în cazul în care pacientul figurează cu boli cronice în evidența medicului de familie;
  • Scrisoare medicală de la medicul diabetolog în care să fie trecute diagnosticul, tratamentul și recomandarea dacă solicitantul este apt pentru a conduce (în cazul bolnavilor de diabet);
  • Ochelari de vedere (dacă e cazul).

Dacă ai nevoie de fișa medicală pentru permis auto, apelează cu încredere la clinica Standard Med, un centru medical recunoscut pentru calitatea, profesionalismul și promptitudinea serviciilor oferite!

Adaugă un comentariu