(P) Pe Regal Fermierul găsești folie solar, folie profesionala solarii, folie sera orice tip!

A sosit anotimpul toamna, cel mai îmbelșugat anotimp dintre toate, deoarece acum se adună cele mai multe dintre recolte, indiferent de natura lor. Legume și fructe deopotrivă, acum se recoltează din câmp sau din solarii, unde plantele pot să producă și pe perioada iernii.
Solariile sunt mult mai la modă în zilele noastre și asta pentru că asigură legume și pe perioada iernii, când majoritatea plantelor nu mai pot produce nimic în aer liber din cauza înghețului și a temperaturilor foarte scăzute.

Solariile și serele sunt metoda ideală de a asigura niște provizii în cel mai sărac și rece anotimp, din acest motiv majoritatea oamenilor caută să le ofere un upgrade înainte de a intra în sezonul rece, dacă este cazul. Motivele sunt, bineînțeles, foarte întemeiate, iar investiția este una sigură.
Serele și solariile sunt construcții pe care le faci pe termen lung, adică trebuie să te țină cel puțin 3-5 ani în funcție de calitatea materialelor de construcții pe care le-ai folosit pentru acestea. Este o investiție care își merită banii și din acest motiv este recomandat să schimbi folia care le acoperă, dacă acest material a fost inițial folosit de la început.

Folia se poate subția de la intemperiile naturii, dar asta în decurs de câțiva ani, timp în care ți-ai scos practic investiția inițială. De aceea este și rentabil să îi faci un upgrade, o dată la câțiva ani, ca să te asiguri că serele și solariile sunt în continuare bine ferite de capriciile vremii și de temperaturile prea scăzute din timpul iernii. Iată de unde să achiziționezi folie de calitate, dacă îți dorești să ai garanția că ai dat banii pe produse care să merite fiecare leu în parte!

Noi, cei care facem shopping online, putem spune că suntem cei mai norocoși, pentru că avem folie solar, folie profesionala solarii, folie sera orice tip! – toate într-un singur loc, și anume pe magazinul online Regal Fermierul, locul în care găsești toate materialele și accesoriile de care ai nevoie pentru a întreține orice tip de gospodărie. Probabil v-ați dat seama câte avantaje vin la pachet cu shopping-ul online, dar dacă vreți să vă formați o idee mai bună, iată doar câteva dintre ele: câștigi o grămadă de timp prețios, pe care poți să îl folosești în alte scopuri prin casă sau grădină, pentru că nu mai trebuie să alergi printre rafturi, să stai la cozi, să înfrunți aglomerații și așa mai departe, produsele alese îți sunt livrate direct acasă și plata o poți face ramburs, la primirea coletului. Simplu, rapid și eficient, fără bătăi de cap.

Folia este un accesoriu extrem de folosit. Aceasta este de mai multe tipuri, după cum urmează:
1. Folie de acoperire pentru solarii și sere (sau folie de pereți, cum mai este recunoscută). După cum îi spune și denumirea, această folie este folosită pentru a acoperi serele și solariile, construcții care acoperă recoltele de legume sau fructe și le ferește de îngheț, pe perioada iernii. Este prima opțiune a persoanelor care își construiesc o seră sau un solar pentru prima oară, deoarece prețul avantajos o face mult mai accesibilă pentru legumicultorii aflați la început de drum, ce vor să pornească cu o investiție minimă, până când vor începe să iasă pe profit cu adevărat.

2. Folie de mulcire. Spre deosebire de primul tip de folie, aceasta se folosește la nivelul solului și este extrem de folosită în cadrul recoltelor de căpșuni. Folia de mulcire ține la distanță melcii și ferește fructele de contactul direct cu solul, menținându-le astfel curate, fără urme de noroi. În plus, folia de mulcire de culoare neagră ajută și la procesul de coacere al căpșunilor, datorită proprietății de a capta și a degaja mai multă căldură de la lumina soarelui. Și folia de mulcire este folosită la scară largă și agricultorii îi aduc doar cuvinte de laudă, atât de eficientă este (încât rezultatele pe care le oferă sunt cele care vorbesc de la sine și îi fac reclamă bună). De regulă, se folosește folia de culoare neagră, deși în comerț există și folie de culoare albă și transparentă.

3. Folie termică. Folia termică are proprietatea de a menține temperaturile potrivite pentru plante. De aceea este folosită intens de către cunoscători. Recoltele din extrasezon au nevoie de temperaturi cât mai stabile, dacă sunt cultivate într-o sera sau un solar sau direct în câmp deschis. Folia termică previne înghețul acestora, asigurând recolte bogate chiar și în sezonul rece. Prețul acestei folii nu este foarte diferit de prețul celorlalte folii, de regulă este calculat în funcție de numărul de metri pe care îi achiziționezi.

De ce să optezi pentru produsele Regal Fermierul – magazin online?

Pentru cei care încă nu au avut tangențe cu echipa Regal Fermierul, trebuie să știți că aceștia sunt oameni cu experiență în domeniul agriculturii, care oferă materiale și accesorii de grădinărit la prețuri de producător, de calitate înaltă, deoarece înțeleg cu adevărat nevoile celor care practică agricultura sau grădinăritul la o scară mai mică.

Sunt sute de produse disponibile pe magazinul lor online, care abia așteaptă să fie descoperite, multe sunt la reducere, dar nu lipsesc nici promoțiile și ofertele care sunt disponibile periodic online.

Cu siguranță veți găsi ceva care să vă fie de folos prin jurul casei sau în grădină, iar prețurile sunt convenabile și nu vor afecta bugetul personal pe care ești dispus să îl aloci pentru astfel de produse. Dacă ai proiecte de acest fel pe care urmează să le pui în aplicare, merită să investești în produsele Regal Fermierul.

Adaugă un comentariu