(P) Pregătește-ți călatoria de vacanță cu o mașină atent verificată!

Cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră ați petrecut cel puțin o vacanță în Grecia și ați apreciat deja calitatea serviciilor din această țară. Ați găsit mașina potrivită pentru vacanța următoare? Și această temă are legătură cu Grecia!
Tot cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră ați trăit situația achiziționării primei mașini din viață căutând de-a lungul unui interval de timp semnificativ un exemplar care să fie convenabil ca stare tehnică/estetică și preț. Greșim dacă ne imaginăm că nu doriți să mai repetați vreodată acea experiență, deloc ușoară?

De fapt, ceea ce ați făcut atunci cu rezultate (poate) satisfăcătoare fac acum profesioniștii de la Spotawheel cu rezultate categoric foarte bune. Cu mai bine de un deceniu în urmă, o echipă de greci a conturat idea unei piețe de mașini rulate transparente, asta după multe experiente neplăcute trăite chiar de ei. Apoi, în 2015, s-a lansat Spotmechanic: primul serviciu de verificare pentru mașini rulate din Grecia. Experiența acumulată la Spotmechanic le-a arătat cât de profundă este problema calității pe piața second-hand. Decizia lor a fost acopere complet rezolvarea dificultăților și riscurilor presupuse de implicarea pe piața auto second-hand, decizie materializată prin înființarea companiei Spotawheel în 2016.

Comercializarea automobilelor rulate este una, comercializarea automobilelor rulate cu succes este ceva diferit. Succesul nu apare, pur și simplu. Spotawheel a creat și integrat un sistem de abordare a pieței auto second-hand care vizează îmbunătățirea condițiilor tehnice pentru vehiculele implicate, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței acestora. Până în prezent, Spotawheel a ajutat mii de șoferi să găsească o mașină de încredere, oferindu-le transparență deplină și cea mai bună experiență.

În 2019, Spotawheel și-a început expansiunea în Europa, cu prima locație deschisă în capitala Poloniei. În iulie, august și septembrie 2020 s-au deschis încă patru sucursale în Polonia. De acord, în această fază a dezvoltării se poate vorbi despre succes. A urmat deschiderea unei noi filiale Spotawheel la Munchen in 2021. Ce confirmare a competitivității și eficienței unei afaceri poate fi mai relevantă decât pătrunderea pe deosebit de exigenta piață germană? În aprilie 2022 a urmat lansarea Spotawheel în România.

„La Spotawheel cumpărăm și vindem mașini, dar într-un mod complet diferit de cel în care decurg tranzacțiile personale. Există procedure pentru ca totul să fie mai clar, mai simplu, complet transparent, fără costuri inutile pe care cumpărătorii sau vânzătorii să le aibe de suportat colateral. Investim în ingineri și entuziaști, oameni care fac totul pentru a găsi cele mai bune mașini de pe piață!’, explică Alex Gaciu, Sales Manager Spotawheel Romania.

Clientului i se oferă tot ce poate să-și dorească în materie de informații referitoare la mașina aleasă: kilometri reali, cartea de service, istoricul, etc. Sunt incluse fotografii, videoclipuri și un raport de verificare scris. Clientul va afla de la Spotawheel totul, de la cele mai impresionante funcții, până la ultima zgârietură! Aceste informații sunt oferite în scris, împreună cu dreptul de retur în 14 zile sau 300 km fără costuri suplimentare. Sună bine? Atunci ce părere aveți despre o garanție de până la 5 ani și revizii gratuite (filtre și ulei) timp de 5 ani?

Spotawheel nu cumpără, repară și revinde orice. Sunt selectate numai acele vehicule care trec prin controlul tehnic complet conform procedurilor de la Spotmechanic. Anual, sunt examinate peste 300.000 de automobile și sunt achiziționate în vederea comercializării doar unul din zece! Fiecare mașină este atent inspectată în peste 200 de puncte, ceea ce se traduce prin peste 6.000.000 de puncte inspectate conform criteriilor complete ale casei în fiecare an.

Dincolo de toate, clientul poate să conducă mașina, să o verifice după preferințele sale, să decidă dacă e mașina potrivită sau dacă o dă înapoi. Garanția de până la 5 ani este o dovadă clară de încredere în metodele noastre de selecție a mașinilor. Oferim această încredere în calitatea și fiabilitatea mașinilor noastre, cu cea mai bună garanție pe care o poți găsi pentru mașini rulate!’, concluzionează Dan Croitoru, General Manager Spotawheel România.

Adaugă un comentariu