(P) Profită de cadourile oferite de producători la numeroase modele de fișet metalic

Dacă deții un atelier auto sau o altă afacere similară, probabil știi deja care sunt beneficiile indiscutabile ale unui fiset metalic. Pe lângă faptul că această piesă de mobilier reprezintă o investiție necesară pentru confortul angajaților, metalul este mai rezistent decât plasticul sau lemnul și poate fi utilizat pentru o perioadă îndelungată de timp. Iată 3 modele care vin la pachet cu diverse cadouri de la producători!

1. Fișete metalice cu 4 rafturi+

Aceste produse au dimensiunile de 800x350x1800 mm, iar greutatea lor netă este de 39 de kilograme. Structura exterioară a fost realizată din tablă de oțel profilată, construcția fiind sudată din oțel și cu pereți simpli. Datorită acestor caracteristici, produsul poate fi utilizat atât în domeniile comerciale, cât și în cele industriale.

Livrarea sa are loc în stare complet asamblată, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să angajezi pe cineva care să se ocupe de realizarea acestei etape. De asemenea, transportul este gratuit până la ușa biroului tău.

Prețul de achiziție este de 807,16 lei, cu posibilitatea de plată în 3 rate fără dobândă. Cadoul oferit la acest fișet metalic de la officeclass.ro este un gel dezinfectant, care are capacitatea de 1 litru și poate fi utilizat de către personal înainte de începerea programului de lucru.

2. Fișete metalice A60

Modelele de fișet metalic A60 au dimensiunile de 600x400x1800 mm, fiind ușor de amplasat chiar și în încăperile în care nu există mult spațiu liber. Ușa exterioară este dublu ranforsată și dotată cu fante de aerisire în partea inferioară. Acestea permit circulația aerului în interior și asigură protecție împotriva formării bacteriilor.

În interior sunt disponibile 4 polițe reglabile pe înălțime, care suportă o greutate de până la 40 de kilograme fiecare. Sistemul de închidere este de tip sus-jos și se realizează în 3 puncte. În același timp, există o încuietoare de tip mâner, cu butuc cilindru și 2 chei. Drept urmare, îți este garantat faptul că persoanele neautorizate rămân la distanță.

Un astfel de fișet metalic vine la pachet cu un set de 5 bibliorafturi marmorate și confecționate din carton rigid. Acestea au dimensiunea de 8 cm și pot fi utilizate pentru clasificarea informațiilor despre angajați și clienți. Mecanismul metalic nichelat este ideal pentru prinderea documentelor, fiind prevăzut cu o etichetă pe cotor pentru clasificarea în ordine alfabetică.

3. Fișete metalice cu 3 rafturi și casetă

Produsele au dimensiunile de 900x400x1800 mm, fiind ușor de recunoscut datorită seifului prezent în partea superioară. În cazul în care vrei un sistem de protecție suplimentar pentru bunurile de valoare, acesta este alcătuit din metal și prevăzut cu cheie. Produsul are culoarea gri și dispune de certificările ISO 9001:2008 Quality Management, ISO 14001:2004, Environmental Management, precum și de OHSAS 18001:2007 Health and Safety Management.

Cadoul oferit la acest fișet metalic constă într-un set de 50 de bucăți de măști de unică folosință. Acestea au 3 straturi, sunt plisate și conțin benzi elastice pentru urechi. Deși au fost concepute pentru sectorul medical și cel de înfrumusețare, acestea pot fi utile și pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Materialul previne transmiterea microbilor pe calea aerului, deoarece creează o barieră eficace de filtrare. Totuși, acest lucru nu te împiedică să respiri în același mod.

De ce să achiziționezi aceste produse?

Angajații din ateliere auto lucrează într-un mediu stresant, fiind destul de dificil pentru aceștia să-și desfășoare activitățile. Din fericire, lucrurile devin mai simple atunci când este disponibil un fișet metalic.

Acest obiect de mobilier permite depozitarea uniformelor de lucru și a obiectelor personale în siguranță, ajutând în procesul de organizare. Comandă un model din cele menționate mai sus de la un magazin online de birotică și papetărie și dispui de cadouri în limita stocului disponibil!

fiset metalic

Adaugă un comentariu