(P) Provident Financial România angajează reprezentanți de vânzări pentru împrumuturi rapide!

Provident Financial România, instituție financiară nebancară ce le oferă românilor cu venituri mici și medii acces la împrumuturi rapide de tip IFN de peste 15 ani, este în prezent unul dintre cei mai mari angajatori britanici și, implicit, una dintre cele mai importante investiții britanice din țara noastră.

Fondată în anul 2006, ca parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF), compania a deservit până în ziua de azi peste 1,2 milioane de clienți, care au contractat cu succes împrumuturi rapide nebancare pentru a-și duce la bun sfârșit planurile sau a-și rezolva problemele care presupun cheltuieli neprevăzute. Valoarea cumulată a acestor credite este estimată la aproape 1,4 miliarde de euro.

Astfel, de-a lungul timpului, compania a contribuit la bugetul de stat cu peste 113 milioane de euro, a plătit salarii de peste 152 de milioane de euro, iar valoarea adăugată directă totală adusă economiei României depășește suma de 325 de milioane de euro.

De-a lungul timpului, Provident a investit în dezvoltarea echipei care numără, în prezent, 1.940 de oameni; 11 dintre aceștia sunt în companie încă de când Provident a început activitatea pe plan local, adică din 2006. Mulți dintre reprezentanții de vânzări ai instituției fac parte din comunitățile pe care le deservesc, deoarece acest rol le oferă flexibilitate și posibilitatea de a lucra aproape de casă. Și tu te poți alătura acestei companii de succes, ca reprezentant de vânzări pentru imprumuturi rapide Provident.

Îți place să lucrezi cu oamenii, să le cunoști poveștile și să le poți oferi ajutor atunci când au nevoie de un credit rapid? Alătură-te echipei Provident, aplicând pentru un job ca reprezentant de vânzări, astfel:

Completează formularul disponibil aici și vei fi contactat de către companie
Trimite un e-mail către adresa: [email protected]

Provident crede că ți s-ar potrivi acest rol dacă:
✔ Ești o persoană dinamică şi îţi place flexibilitatea activităţii de teren
✔ Ești organizat și responsabil
✔ Ești ambițios și îți dorești să realizezi lucrurile într-o manieră profesionistă

Ce beneficii vei avea ca reprezentant de vânzări împrumuturi rapide Provident?
✔ Program flexibil (norme part-time sau full time)
✔ Contract de muncă, salariu fix și bonus de performanță
✔ Un portofoliu de clienți deja existent, pe care tu îl poți dezvolta
✔ Decontarea transportului și telefon de serviciu
✔ Posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes într-o companie multinațională
✔ Acces la cursuri de dezvoltare profesională și programe de pregătire

Așteptările pe care Provident le are de la tine?
✔ Promovarea produselor de creditare ale companiei
✔ Identificarea de potențiali noi clienți
✔ Dezvoltarea, fidelizarea şi gestionarea în teren a portofoliului de clienţi

De ce Provident Financial România?
„Provident îți oferă perspective de dezvoltare, adaptate nevoilor și dorințelor tale. Compania oferă oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, așadar te așteptăm să ne cunoşti mai bine şi poate chiar să te alături echipei noastre. Indiferent dacă eşti la început de drum sau ești specialist în domeniu, vei găsi un rol potrivit pentru tine.'

Așadar, dacă ești în căutarea unui job în domeniul financiar, acum ai posibilitatea de a face parte dintr-o echipă a cărei activitate se bazează pe corectitudine, transparență și seriozitate. În plus, experiența și tradiția instituției Provident pe piața de împrumuturi rapide de tip IFN din România îți vor asigura dezvoltarea profesională, dacă îți dorești cu adevărat acest lucru.

imprumuturi rapide

Adaugă un comentariu

Articole similare