(P) Review Huawei Y6 2019

Pentru persoanele aflate în căutarea unui smartphone, nu este ușor să aleagă un dispozitiv, în condițiile în care pe piață și-au făcut apariția în ultimii ani, mai mulți producători.

Ce este și mai derutant pentru utilizatori, este faptul că noii producători de telefoane mobile de pe piață, propun smartphone-uri cu specificații tehnice similare cu ale dispozitivelor de top, la prețuri mult mai mici. Unele dintre aceste dispozitive pot fi de calitate superioară și pot funcționa peste așteptări, însă există și dispozitive care vor dezamăgi.

Acesta este și motivul pentru care utilizatorii aleg în continuare telefoanele producătorilor renumiți de pe piață, cum ar fi Huawei de exemplu, iar cei care au nevoie de un telefon cu specificații tehnice decente, au mai multe variante de telefoane Huawei, din care să aleagă. Una dintre soluții este reprezentată de modelul Y6 2019.

Huawei a anunțat lansarea smartphone-ului Y6 2019 în 2019. Producătorul oferă telefonul Huawei Y6 2019 cu ecran de 6,09 inchi, chipset Mediatek Helio A22 MT6765, 2 GB RAM și 32 GB stocare internă.

Huawei Y6 2019 vine cu Android OS v9.0 (Pie) din cutie și o baterie Li-Po 3020 mAh, care nu poate fi detașată. Telefonul de 6.09 inci este dotat cu afișaj IPS (720 x 1560 px). Ecranul IPS iese în evidență pentru că oferă funcții îmbunătățite, iar dintre acestea amintim unghiurile de vizualizare optime, reproducerea invariabilă a culorilor, precizia culorii, și un consum mai bun de energie.

Dispozitivul care cântărește 150 de grame, și are dimensiunile 156.3 x 73.5 x 8 mm (6.15 x 2.89 x 0.31 în), vine la pachet cu Android OS v9.0 (Pie) din cutie, dar poate fi actualizat la următorul sistem de operare. Este dotat cu un procesor Quad-core 2 GHz Cortex-A53.

Dimensiunea ecranului Y6 2019 se măsoară în diagonală, de la colț la colț. Ecranul IPS de 6,09 inchi al Huawei Y6 2019 cu rezoluție de 720 x 1560 px este capabil să fie multitouch. În ceea ce privește dimensiunile ecranului, acest dispozitiv este perfect pentru cei cărora le place să urmărească videoclipuri sau filme pe telefon.

Mergem mai departe pentru a discuta puțin și despre memoria dispozitivului, și menționăm faptul că memoria RAM care este de doar 2 GB nu se poate extinde, iar acesta este un dezavantaj al dispozitivului. Cât despre spațiul de stocare de 32 GB, precizăm că poate fi extins, dacă utilizatorii au nevoie. Aceștia pot atașa un card de memorie micro SD.

Camera foto Y6 2019 este echipată cu autofocus, cum de-altfel sunt echipate majoritatea camerelor telefoanelor Android. În ceea ce privește camera selfie, aceasta este de 8 MP, în timp ce camera principală este de 13 MP, 4160 x 3120 px, focalizare automată.

În ceea ce privește conectivitatea, la fel ca alte telefoane Huawei, și modelul Y6 2019 acceptă rețelele 2G, 3G și 4G / LTE; și are de-asemenea un GPS încorporat. Dispozitivul nu dispune de funcția NFC, dar are radio FM încorporat, ceea ce este o veste foarte bună pentru persoanele cărora le place să asculte muzică la radio, sau le place să asculte știrile la radio.

Bateria Li-Po 3020 mAh, care nu poate fi detașată, de obicei rezistă suficient de mult timp încărcată, iar acest lucru se datorează și faptului că utilizatorii nu pot instala multe aplicații sau jocuri pe telefon. În aceste condiții, este firesc ca dispozitivul să reziste mult timp încărcat. De precizat este faptul că bateriile acestor telefoane Huawei Y6 2019, nu se detașează fără a pierde garanția.

La fel ca alte telefoane mobile Huawei, și aceste dispozitive dual sim Y6 2019 vin la pachet cu diferiți senzori, precum accelerometru, busolă, amprentă, lumină, apropiere. Mai menționăm că acest tip de telefoane Huawei nu acceptă tehnologia de încărcare rapidă.

Adaugă un comentariu