(P) Seat – Brandul Spaniol Care Ne Surprinde Mereu cu Modele Inovative si Indraznete

Din ce in ce mai multe persoane decid sa isi ia permisul de conducere pentru a putea sa se deplaseze mult mai repede si mai usor dintr-un loc in altul. Incepand cu varsta majoratului, atat femeile, cat si barbatii pot sa urmeze cursurile scolii de soferi pentru a putea obtine permisul de conducere si pentru a renunta la mijloacele de transport in comun, la ajutorul prietenilor sau al rudelor. Cei care decid sa investeasca intr-o noua masina trebuie sa stie ca marca Seat este foarte cautata la nivel international, oferind modele auto care se incadreaza in standardele clientilor.

Istoria Seat  incepe in anul 1950 in Spania, cand a fost produs primul autoturism de catre aceasta marca. Modelele Seat au evoluat de-a lungul timpului si s-au schimbat, totodata, in functie de necesitatile conducatorilor auto. Primul Seat apare in 1953, avea un design care tindea catre perfectiune, motiv pentru care a ajuns sa fie un reper in domeniul auto.

O data cu prima generatie Seat Ibiza in 1984, inginerii au creat si au etalat marca la nivel international, producand peste 5 milioane de autoturisme. Cu un loc aparte in istoria autoturismelor, Seat isi surprinde clientii cu o oferta impresionanta, bineinteles, si in perioada actuala, o perioada in care pretentiile celor care urmaresc sa achizitioneze autovehicule este in crestere.

Tipuri de masini Seat

Seat Ateca

Seat Ateca este un model cu un sistem Diesel Turbo de 2.0 TDI, cu o capacitate de 190 cai putere si un sistem 4×4. Ateca este un model care a fost lansat in anul 2016, un SUV compact care poarta numele unei localitati mici din centrul Spaniei. Cu un motor puternic de 190 de cai putere si un cuplu motor extrem de generos de 400 Nm, acest auroturism are rulari urbane foarte bune, resursele sunt suficiente nu numai pentru un SUV corect motorizat, ci si pentru un SUV cu veleitati sportive care ruleaza foarte bine pe o autostrada la viteza mare.

Cutia automata a acestui autoturism reactioneaza foarte bine la impulsuri si ofera o retrogradare corecta in plaja de cuplu. De asemenea, antifonarea motorului este foarte buna si consumul este ideal pentru conducatorii auto cumpatati. O rulare urbana cu un Seat Ateca se va solda cu un consum real de 10 litri pe suta de kilometri, in timp ce valoarea promisa in fisa oficiala este de 6.1 litri la suta de kilomeri. De asemenea, performantele includ o viteza maxima de 212 kilometri pe ora si un interior foarte modern si confortabil, ergonomic, cu un unecran al sistemului multimedia foarte bine integrat in plansa de bord. Ateca este un SUV Seat bun la toate, foarte eficient pentru utilizatori, cu scaune confortabile si o sustinere laterala foarte buna.

Pret: de la 36200 de euro.

Seat Jugador  

Seat Jugador  este un model compact care apartine marcii Seat, cu 115 cai putere si o greutate redusa, de numai 1200 kilograme. Capacitatea motorului este redusa pentru ca astfel se reduce si consumul, dar si emisiile. Antifonarea motorului pe benzina este o optiune foarte buna. Schimbarea treptelor de viteza se face rapid, iar Seat se straduieste in permanenta sa economiseasca carburant. Cu un consum real de 6-7 litri la suta de kilometri, in functie de viteza, Seat Jugador ofera o medie de consum de 4.7 litri la suta de kilometri. Modelul dispune de un interior foarte confortabil si un portbagaj de 380 de litri si este evident ca performantele sale sunt important de luat in considerare de catre potentialii clienti.

Pret: de la 23000 de euro.

Seat Ibiza

Seat Ibiza este un model foarte cunoscut pe piata nationala si internationala, cu un motor de 96 de cai putere si un consum de 4.7 litri la suta de kilometri. Performantele Seat Ibiza fac referire la sprintul de 10.9 secunde de care are nevoie pentru a atinge suta de kilometri, dar si la interiorul foarte modern, cu materiale prietenoase cu mediul inconjurator si confortabile. Conducatorii auto se vor simti foarte bine in timp ce conduc un Seat Ibiza, atat din punct de vedere al confortului resimtit, cat si al sigurantei.

Pret: de la 12 400 de euro.

Seat Tarraco

Seat Tarraco, unul din cele mai noi si mai eficiente modele de autoturisme marca Seat reprezinta cea mai eficienta si mai accesibila versiune, cu un motor pe benzina de 1.5 litri si 150 de cai putere. Seat a prezentat noul model Tarraco cu 5 locuri in urma cu putin timp, model care isi merita renumele gratie geamurilor electrice, jantelor din aliaj, masutelor pliabile, oglinzilor actionate electric, proiectoarelor de ceata LED, senzorilor de parcare spate, precum si altor caracteristici interesante.

Pret: de la 32900 euro.

Seat Leon

Seat Leon este un model foarte cunoscut pe piata. Acesta foloseste combustibil Diesel, are un motor de tip L4 cilindri, o putere maxima de 150 de CP, dar si un cuplu maxim de 340 Nm. Acest model poate sa atinga  215 km pe ora si are o cutie de viteze manuala de 6 trepte.

Pret: de la 25000 euro.

Adaugă un comentariu