(P) Service-ul specializat in reparatii BMW care cu siguranta nu va dezamagi nici un client!

In ziua de astazi service-urile nu duc lipsa de clienti, acest lucru datorandu-se numarului foarte mare de masini care circula pe strazi.

Datorita cererii foarte mari, exista din pacate si foarte multe service-uri care profita de pe urma celor care au nevoie de reparatii si fac tot felul de manarii, astfel incat sa pacaleasca oamenii sa plateasca mai mult pentru probleme care sunt defapt inexistente.

De aceea in momentul in care avem nevoie chiar si de o simpla revizie motorului, trebuie sa apelam la un service autorizat RAR si profesionist. Service-uri autorizate sunt multe, dar nu toate sunt neaparat si serioase, iar pentru depistarea unui service auto care face totul ca la carte putem primii ajutor din partea internetului, existand tot felul de blog-uri, forumuri, recenzii ale service-urilor si asa mai departe.

In functie de masina, pe care o detinem exista si service-uri care opereaza strict pe anumite marci auto. Una dintre cele mai populare si iubite marci auto care poate fi zarita pe toate strazile din Romania, este BMW.

Masina BMW, in general este renumita pentru designul si confortul inegalabil si poate fi chiar o masina fiabila atata timp cat proprietarul o ingrijeste ca la carte, cu revizii facute la timp, piese de calitate, dar mai ales un service dedicat numai marcii.

Aceasta marca necesita o atentie deosebita cand vine vorba de reparatii, deci este nevoie de un service specializat BMW, ce dispune de angajati profesionisti care sa aiba anumite cunostinte in materie de autoturisme BMW.

Daca va numarati printre posesorii de BMW, cel mai probabil ati auzit de Bimmer Service.

Ei bine, Bimmer Service, s-a tranformat recent in bForce, ramandand in continuare un service de specialitate si dedicat BMW-urilor. Acest service are in spate o experienta de peste 10 ani in repararea autoturismelor BMW, deci putem spune ca acestia vor putea duce la bun sfarsit orice lucrare, indiferent de gravitatea acesteia sau de modelul autoturismului.

Bimmer Service a trecut printr-un proces de rebranding, datorat mai ales confuziei create de aceasta denumire, implementata cu succes si de alte service-uri din tara, care nu aveau insa nici o legatura cu Bimmer Service din Bucuresti. Mergand pe ipoteza ca reputatia nu sta doar in denumire, ci mai ales in loialitatea echipei fata de marca si calitatea lucrarilor, s-a optat pentru un nume puternic, pastrand totusi si un element din trecut, astfel a rezultat denumirea bForce Motor Squad, sau mai pe scurt, bForce. Bforce dispune de 2 locatii in Bucuresti, avand in momentul de fata 10 mecanici profesionisti, dar mai ales pasionati de mecanica si bineinteles pasionati ai marcii BMW.

In urma cu putin timp cei de la BForce au implementat pentru angajati, programul de 4 zile pe saptamana, de luni pana joi, de la 09.00 – 19.30. In acest fel angajatii au practic 3 zile de weekend ceea ce ii va ajuta pentru a fi mai odihniti, dand astfel un randament mult mai bun, ceea ce va duce si la lucrari de cea mai buna calitate. Acest program este foarte avantajos si pentru clienti, pentru ca fie vorba intre noi, cine vrea sa petreaca week-end-ul la service.

Indiferent de problema autoturismului tau, angajatii BForce dispun de toate cunostintele necesare, dar si de aparatura profesionala care ii va ajuta sa finalizeze orice operatiune, fie ca discutam de simpla inlocuire a uleiului ori de lucrari complexe precum cele la motor, cutia de viteze, diferential, sistemul de franare, directie si asa mai departe.

Orice operatiune, pe care acestia o vor realiza pe masina ta, va fi automat inscrisa in serverele de istoric BMW, astfel incat in momentul unei eventuale vanzari a autoturismului sa poti dovedi istoricul masinii.

Nu doar clientii vor beneficia de cele mai bune servicii de la service-ul BForce, ci si cei care sunt pasionati de BMW si doresc sa invete mecanica, BForce avand propria scoala de mecanici. Cursul de calificare profesionala ce este oferit de echipa BForce, reprezinta singura scoala de mecanici specializati in BMW din Romania, curs autorizat atat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale, cat si de Ministerul Educatiei Nationale, diploma de calificare fiind eliberata, in baza O.G.nr.129/2000.

Adaugă un comentariu