(P) Servicii de aplicare folii auto în București. Cât costă o folie de protecție PPF?

Dacă vrei să ai o mașină impecabilă, atunci trebuie să știi unde poți apela la servicii de aplicare folii auto în București, chiar dacă locuiești în zonă sau ești doar în trecere. Astăzi îți prezentăm cea mai bună echipă care se ocupă de astfel de operațiuni, dar și care sunt avantajele unei astfel de transformări a unui automobil.

Dincolo de colantarea făcută pentru înfrumusețarea mașinii și schimbarea designului, folia utilizată pentru această procedură are și un rol practic deosebit de important. Ea oferă o protecție vitală pentru mașină contra pietricelelor, a excrementelor de păsări, a rășinii scurse din copaci sau chiar și substanțelor folosite de autorități pentru deszăpezirea drumurilor în sezonul rece.

Această folie auto PPF folosită în București de către echipa Enzo Detailing oferă un lucriu special automobilului tău pentru că elimină o parte din acel aspect de coajă de portocală a lacului, aspect neplăcut care apare odată cu uzura și trecerea timpului. În plus, folia are și un efect de autoregenerare pentru zgârieturile medii sau fine.

Dacă ai parte de un incident în trafic care provoacă niște zgârieturi mai adânci, atunci poți fără probleme să schimbi doar folia de pe elementul care a fost afectat de lovitură, iar vopseaua mașinii va rămâne complet intactă.

Cele mai bune servicii de aplicare folii auto în București

Pentru servicii de colantări auto în București, poți să apelezi la specialiștii din echipa Enzo Detailing. În cazul în care nu dorești varianta de înfoliere integrală, atunci alege varianta de kit frontal, care include înfoliere a următoarelor elemente: bară față, aripi, capotă, oglinzi sau faruri.

Pentru informații legate de prețuri sau pentru programarea menită să ajute echipa de experți auto să îți stabilească pachetul complet, intră aici pe site.

Îți dorești ceva mai mult pentru mașina ta și vrei să simți din nou acel entuziasm pe care l-ai simțit când ai cumpărat-o? Atunci îndrăznește și alege pentru colantare o folie care să schimbe complet și aspectul automobilului. Vrei o mașină roșie ca focul, albastră ca cerul sau te gândești la tot felul de modele trăznite? Acum este foarte ușor să îți îndeplinești visul.

Cum se colantează parțial o mașină?

Dacă îți dorești protecție doar pentru anumite elemente auto, atunci trebuie să cunoști câteva detalii despre acest procedeu. Folia de protecție folosită pentru faruri și stopuri este identică cu cea utilizată pentru caroserie.

Are multe avantaje: protejează farurile împotriva pietricelelor, a exfolierii lacului sau îngălbenirea acestora. Aceasta vine atât în varianta transparentă, dar și în mai multe variante fumurii cu diferite grade de transparență.

Folia de protecție transparentă pentru parbriz este acea folie dedicată care se aplică pe exteriorul parbrizului. Îl protejează de pietricele și de grindină, fără să mai apară riscul ca parbrizul să se ciobească și fie obligatoriu înlocuit.

Poți să alegi dintr-o varietate impresionantă de nuanțe și de variante de design. Mașina ta poate să aibă chiar și o culoare la care nici nu visai în trecut, pentru că acum totul este posibil cu ajutorul echipei Enzo Detailing. Colantul poate fi imprimat grafic și personalizat în totalitate cu imagini, cu reclame sau cu text simplu.

Costul unei colantări este unul semnificativ redus față de cel al revopsirii clasice într-un atelier auto de calitate. Dacă te temi de efectele pe care le poate avea un accident asupra mașinii, nu ai de ce să îți faci griji! Nu va fi nicio diferență între elementul căruia I se schimbă folia și celelalte părți componente ale mașinii, pentru că acest colant nu își pierde din intensitatea culorii inițiale, pe parcursul timpului.

Un alt bonus de care te poți bucura când apelezi la echipa Enzo Detailing este posilitatea de a colanta doar anumite elemente ale caroseriei (ornamente geamuri, plafon, faruri, stopuri, embleme). Așadar, mașina ta va arăta impecabil până la cel mai mic detaliu, exact așa cum ai visat!

Adaugă un comentariu