(P) Cum sa eviti aglomeratia daca apelezi la servicii de inchirieri auto in Cluj?

In ultimii ani, decalajul dintre Bucuresti si Cluj-Napoca s-a tot micsorat, iar la anumite capitole orasul transilvanean a depasit deja Capitala tarii. Depeche Mode, Lenny Kravitz, Sting, dar si nume mari ale muzicii anilor ’80 si ’90 sunt doar cativa dintre artistii care au concertat la Cluj, iar tot aici au avut loc si unele dintre cele mai importante evenimente de tech si business din tara. Totodata, echipa nationala de fotbal a Romaniei a disputat pe Cluj Arena cateva meciuri importante, dar si unele amicale.

Totusi, Clujul nu a “copiat” doar aspectele pozitive de la Bucuresti, ci si pe cele mai putin placute, printre care traficul extrem de aglomerat. Avand in vedere cate evenimente au loc in Capitala Ardealului, dar si faptul ca vorbim despre un important centru universitar si turistic, arterele principale ajung uneori sa fie neincapatoare pentru mii sau zeci de mii de masini. Totusi, exista cateva variante prin care poti evita ambuteiajele, daca apelezi la o companie de inchirieri auto Cluj.

Indiferent daca vii in Cluj pentru un eveniment privat, cultural, de business sau in concediu, atunci cand aterizezi pe Aeroportul International Avram Iancu ai nevoie de o solutie eficienta de transport. Intrucat autobuzele si taxiurile nu reprezinta nici pe departe optiuni viabile, mai ales daca ai multe bagaje, singura varianta este sa optezi pentru masina unei companii de inchirieri auto din Cluj. Daca alegi FocusRent, o companie cu o experienta de peste 10 ani pe piata, vei avea toate taxele incluse (RCA, full CASCO, rovinieta) si vei primi un autoturism nou, cu toate reviziile tehnice la zi.

In plus, aceasta companie de inchirieri auto din Cluj iti pune la dispozitie si cel putin doua modalitati prin care poti “fenta” traficul aglomerat si poti ajunge mai repede la destinatia dorita, fie ca vorbim despre un hotel, un restaurant, o sala de conferinte sau o sala de concerte. Iata in continuare care sunt cele doua variante pe care le ai:

1.GPS. FocusRent este o companie de inchirieri auto din Cluj care pune clientii pe primul plan si, tocmai din acest motiv, le ofera numeroase facilitati, printre care si GPS. Folosind aceasta tehnologie, poti descoperi anumite scurtaturi, trasee mai putin aglomerate si te poti orienta catre destinatia ta, in cazul in care nu cunosti foarte bine orasul. Sunt anumiti soferi care nu isi imagineaza nici macar condusul masinii personale fara GPS, prin urmare de ce sa nu beneficiezi de aceasta facilitate si pe masina inchiriata?

2. Sofer personal. O alta varianta, oarecum neasteptata, prin care poti evita aglomeratia cu ajutorul masinii companiei de inchirieri auto din Cluj este sa apelezi la serviciul premium de sofer personal. Daca vei opta pentru aceasta varianta, nu numai ca vei putea sa iti cresti productivitatea, intrucat nu va mai trebui sa fii atent la drum, dar vei profita si de experienta soferului. Intrucat acesta este din Cluj si cunoaste strazile, va evita zonele aglomerate si te va duce la destinatie in cel mai scurt timp.

Adaugă un comentariu