(P) STR8 “Go For Great”

Brandul STR8, cu o tradiție de peste 15 ani, a reușit de-a lungul timpului să satisfacă cerințele bărbaților pasionați de aventură și lipsiți de temeri.

STR8 is saying yes‘ to greatness‘. Un nou mesaj GO FOR GREAT’ ne vorbește despre progres, succes, dar și despre faptul că nu trebuie niciodată să te mulțumești cu puțin. Fii curajos și luptă până la capăt pentru ceea ce îți dorești!

UN NOU MESAJ, UN NOU PACKAGING AL PRODUSELOR

Și în cazul produselor înfățișarea contează! Din acest motiv, noul STR8 transmite mai multă eleganță, mai mult rafinament prin accentul dat de irizațiile colorate fin pe ambalajul negru.

STR8 RISE

STR8 a pășit în 2019 pe un drum cu totul nou, un drum către succes și măreție. Acest lucru este transmis cu ajutorul noii game de produse: STR8 RISE.

Noua gamă nu reprezintă doar o noutate pe piață, ci spune povestea lui Giannis Antetokounmpo, de la începuturile trasate în 2018, urmând drumul către succes.

CAMPANIA GO FOR GREAT

Ca să aducem noul STR8 și mai aproape de consumatori, am lansat campania Go for Great’. Astfel, la cumpărarea oricăror două produse STR8, fiecare cumpărător are șansa de a se înscrie în tombola pentru premii. Campania se va desfășura în intervalul 01.05.2019-30.06.2019. Înscrierile se fac pe platforma www.goforgreat.ro la secțiunea înscrie bon, fie prin SMS cu textul „RISE’ la 1846 urmat de numărul bonului sau prin transmiterea unei fotografii cu bonul fiscal aferent achiziției produselor STR8 prin WhatsApp la numărul 0728349882. Fiecare înscris are șansa de a câștiga unul dintre cele 185 de super premii care constau în: 1x vocher vacanță de 1000 EURO, 60 x tricou Go For Great, 5 x voucher 4 persoane PARC AVENTURA, 120 x seturi produse STR8.
Bărbatul STR8 este activ, informat, care privește întotdeauna înainte, știe că schimbarea înseamnă progres și va alege produsele de îngrijire care pun accentul pe performanță. STR8 îi susține nevoia de afirmare și independență și îi completează personalitatea cu aromele sale unice, pe care le regăsești acum într-un format elegant minimalist.

În perioada 3 iunie – 1 iulie 2019 pe site-ul www.gsp.ro te așteptăm cu Quizz-ul STR8, unde  ai șansa de a câștiga unul din premiile quiz-ului, aflând totodată ce profil STR8 ți se potrivește: 1 x SAMSUNG GALAXY S10, 4 x FIT INSPIRE HR, 20 x SET STR8. Întreg regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul gsp.ro sau pe pagina de Facebook GSP.

STR8 a lansat provocările, tu fii gata să dovedești cât ești de bun!

GO FOR GREAT with STR8!

Adaugă un comentariu