(P) TechStore.Ro aduce pe piața românească gama de aragazuri italiene ILVE – o gamă cu istorie

ILVE este un brand italian recunoscut pe plan mondial pentru fiabilitatea produselor sale. La ILVE poți descoperi o gamă variată de mașini de gătit profesionale, cu o istorie de aproape 70 de ani în domeniul culinar, care acum sunt disponibile și în România, pe site-ul TechStore.Ro.

Primul aragaz ILVE a fost creat în anul 1952 de către doi ingineri italieni, îndrăgostiți de arta culinară. Numele lor era Eugenio Illoti și Evelino Berno și din cauza faptului că nu au putut găsi nicăieri un aragaz care să le satisfacă fără excepție toate așteptările, s-au hotărât să-și pună la încercare propria creativitate și să creeze pe cont propriu o mașină de gătit exact așa cum își doresc. Proiectul lor s-a dovedit din start un succes total deoarece la puțin timp după crearea acestui aragaz vecinii și cunoștințele au început să facă comenzi pentru a beneficia de o mașină de gătit cu aceleași proprietăți și în doar 13 ani vestea celor doi s-a dus în întreaga regiune.

Pentru compania ILVE lucrurile nu au evoluat întotdeauna la fel de natural ca în primii ani după crearea celui dintâi aragaz comercial. La fel ca multe alte companii din întreaga lume, și patronii ILVE s-au confruntat cu perioadele de recesiune economică și multe alte provocări. Dar de fiecare dată au reușit să treacă peste orice obstacol deoarece au rămas fideli angajamentului pe care și l-au luat încă de la lansarea conceptului și anume asamblarea manuală a fiecărui aparat pentru a se asigura că acesta se ridică la cele mai înalte standarde de calitate. Iar acest lucru a fost foarte apreciat de consumatorii cu pretenții care, deși întotdeauna au avut și variante mai convenabile, au mizat pe calitate alegând produsele ILVE.

Ce fel de mașini de gătit poți cumpăra de la ILVE?

TechStore.Ro a pregătit tuturor amatorilor și profesioniștilor în arta culinară o colecție cuprinzătoare de plite incorporabile și multe alte tipuri de mașini de gătit semnate ILVE. Acestea au un aspect foarte inovator, potrivindu-se de minune cu orice bucătărie, dar și funcții de top, care cu greu pot fi găsite și la alte electrocasnice asemănătoare.

Indiferent dacă intenționezi să investești pentru uz personal sau profesional în aragaze sau cuptoare incorporabile de cea mai bună calitate, în colecția ILVE cu siguranță vei găsi și mașina de gătit potrivită pentru tine! 

În principiu, din punct de vedere al design-ului, dar și al conceptului de bază, aragazurile ILVE se împart în două game distincte: gama Nostalgie și gama Majestic. Prima a fost lansată în anul 1975, la 23 de ani de la înființarea companiei, de către Eugenio Illoti și Evelino Berno în persoană, iar cea de-a doua de către fii lor, în anul 1998, la 15 ani după ce aceștia au preluat frâiele afacerii. Din punct de vedere funcțional, ambele game se disting printr-o serie de setări ample ce permit utilizatorilor prepararea unor mâncăruri perfecte. Dar în ceea ce privește diferențele de design și multe alte subtilități, decât să citești despre ele din diferite surse, este mai bine să le descoperi pe cont propriu, direct de pe site-ul magazinului online TechStore.Ro, de unde poți să și achiziționezi o astfel de bijuterie!

Adaugă un comentariu