(P) TOP 3 cele mai bune anvelope de iarnă în 2020

Temperaturile scad pe zi ce trece din ce în ce mai mult, iar până la prima ninsoare nu a mai rămas mult timp. Echiparea mașinii cu anvelope de iarnă ar trebui să reprezinte pentru tine o prioritate majoră în această perioadă. Dacă nu ai reușit să îi faci o vizită mecanicului de la vulcanizare sau vrei pur și simplu să afli care sunt cele mai bune anvelope de iarnă în 2020, ai ajuns unde trebuie. În acest material ți-am pregătit o listă cu trei modele de cauciucuri preferate de șoferii din întreaga lume anul acesta. Am compilat o listă a primelor trei anvelope de iarnă din 2020 pentru mașini subcompacte și compacte, sedanuri și monovolume, precum și anumite crossovere mici și SUV-uri compacte. Hai să aflăm care sunt acestea!

  1. MICHELIN ALPIN 6

Anvelopele Michelin sunt cunoscute pentru eficiența lor pe drum, iar modelul Alpin vine cu un plus de siguranță pentru condițiile mai vitrege ale vremii. Cauciucurile Michelin Alpin răspund mai bine la derapare și sunt create pentru a evita hidroplanarea, garantând șoferilor o aderență optimă chiar și atunci când partea carosabilă este complet acoperită de zăpadă. Deși anvelopele Michelin Alpin au urcat în topul categoriei lor, prețurile acestora sunt unele competitive. 

Anvelopele Michelin Alpin au o eficiență crescută în ceea ce privește reducerea consumului de carburant, încadrându-se în clasa C. Asta înseamnă că montarea acestora pe mașina ta te poate ajuta să economisești până la 3,56% din consumul total de combustibil. Mai mult decât atât, acest model de anvelope de iarnă te va ajuta să reduci și impactul asupra mediului. Ca nivel de zgomot, anvelopele Michelin Alpin clasează în categoria pneurilor suficient de silențioase, înregistrând doar 69 de decibeli în timpul deplasării. 

      2. GOODYEAR ULTRA GRIP PERFORMANCE

Despre anvelopele Goodyear se cunoaște deja faptul că oferă o siguranță remarcabilă la un preț rezonabil. Când vine vorba de modelul Goodyear Ultra Grip Performance, producătorul promite, în plus, o pornire mult mai rapidă de pe loc, o frânare mult mai eficientă pe drumurile înzăpezite sau chiar acoperite cu gheață, dar și o tracțiune excelentă. Rezistența ridicată a anvelopelor Goodyear Ultra Grip Performance la hidroplanare este un atu al acestor cauciucuri de care te poți bucura și tu.

Le poți comanda de pe Anvelope-Autobon.ro la prețul de 692,99 lei per bucată, pentru dimensiunile de 205/55/R17.

Anvelopele Goodyear Ultra Grip Performance te vor ajuta să economisești bani la benzinărie, pentru că vor putea reduce consumul de carburant cu până la 3,56%, fiind încadrate în clasa C în ceea ce privește eficiența la drum. În plus, acest model de cauciucuri este perfect pentru perioada iernii, atunci când condițiile de drum nu sunt cele mai bune. Anvelopele Goodyear Ultra Grip promit să reducă distanța de frânare cu până la 2.6 metri, în cazul unei opriri bruște. Ca nivel de zgomot, aceste cauciucuri sunt undeva la mijlocul clasamentului, încadrându-se în limitele impuse de normele europene, cu 72 decibeli produși în timpul deplasării. 

      3. NOKIAN WR SNOWPROOF

Cauți un set de anvelope fiabile, extrem de sigure, mai ales în condiții grele de drum, la prețuri la fel de rezonabile precum ofertele prezentate anterior? Înseamnă că mașina ta are nevoie de un update cu anvelope Nokian WR Snowproof. Cu ajutorul acestora, orice traseu ai avea de făcut, oricât de departe și indiferent de prognozele meteo, anvelopele Nokian WR Snowproof reprezintă alegerea perfectă. 

La fel ca celelalte două opțiuni oferite mai sus, și anvelopele Nokian WR Snowproof se încadrează la clasa de consum C, ceea ce înseamnă că vei alimenta cu 3,56% mai puțin de fiecare dată. În ceea ce privește performanța acestor cauciucuri ca aderență, Nokian WR Snowproof se încadrează în clasa B, ceea ce le recomandă pentru utilizarea în cazul precipitațiilor abundente. Nivelul de zgomot al acestor anvelope este, de asemenea, unul mediu, înregistrând doar 69 de decibeli în timpul deplasării autoturismului.

Acesta a fost topul anvelopelor de iarnă pentru anul 2020. Tu pe care le-ai alege, pentru călătorii în siguranță?

Adaugă un comentariu