(P) Topul celor mai fiabile maşini Volkswagen

Achiziţionarea unei maşini se poate dovedi a fi o provocare, atât din punct de vedere financiar, cât şi în ceea ce priveşte alegerea modelului potrivit nevoilor tale. Specialiştii în domeniu îţi vin în ajutor cu formule de plată avantajoase, dar şi cu oferte de maşini fiabile şi performante. Fie că vrei să îţi schimbi maşina veche, fie că vrei să-ţi completezi parcul auto sau să cumperi un autoturism pentru copilul tău care a intrat de curând în posesia permisului auto, ofertele puse la dispoziţie te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Volkswagen, compania care poate veni în întâmpinarea nevoilor tale

Profesioniştii în domeniul auto pot realiza pentru tine metode de calcul potrivite posibilităţilor tale de plată. Dacă doreşti să îţi achiziţionezi un model de maşină Volkswagen, în topul acestora se află modele precum Tiguan sau noul Volkswagen ID.4. Modelele sunt prevăzute cu dotări audio şi tehnologice, dar şi cu echipamente opţionale care au rolul de a-ţi spori confortul.  Radio,  Bluetooth, sistemul hands-free, wireless charging, sistem de navigaţie, monitor cu touch screen, control vocal, scaune ajustabile electric, cotiere speciale, încălzire în volan, senzori, pornire Keyless sau privacy glass sunt doar câteva dintre dotările pe care maşinile Volkswagen le oferă pentru a spori confortul, siguranţa şi fiabilitatea.

Cum îţi poţi procura un autoturism Volkswagen

Dacă ţi-ai propus să îţi achiziţionezi un autorurism Volkswagen, este bine să ştii că există variate de plată care pot corespunde nevoilor şi posibilităţilor tale. Astfel, poţi opta pentru un contract de leasing financiar, la finalul căruia vei deveni proprietarul maşinii, la fel de bine putând să îţi îndrepţi atenţia către un credit auto.

Creditul auto

Creditul auto poate reprezenta cea mai profitabilă modalitate de plată, atunci când nu dispui de finanţele necesare procurării unui autoturism. În loc să plăteşti toată suma integral, poţi adopta plata în rate repartizate pe perioada de timp aleasă. Chiar mai mult, prin această formulă de plată, ai posibilitatea de a reduce valoarea ratelor, prin plata unui avans. De asemenea, poţi face plăţi anticipate, dar şi de a rambursa împrumutul, oricând pe perioada contractului.

Dacă adopţi acest tip de plată, devii proprietarul maşinii, încă de la începutul contractului.

Leasing-ul financiar

Leasing-ul financiar îţi va da posibilitatea de a eşalona plata ratelor pe o perioadă cuprinsă între unul şi cinci ani. Odată finalizată plata ratelor şi a valorii reziduale a bunului respectiv, devii proprietarul maşinii pentru care ai încheiat contractul de leasing.

Adaugă un comentariu