(P) Un magazin online dedicat iubitorilor de airsoft

Îndrăgitul joc de strategie militară airsoft a apărut ca joc sportiv la sfârsitul anilor ʼ50 în Japonia și și-a câștigat rapid o popularitate binemeritată în întreaga lume. El este principalul rival al paintball-ului și cea mai grozavă formă de deconectare de la stresul și problemele zilnice. Este o varianta ideală de a petrece un timp plăcut alături de prieteni sau pentru un team building reușit. Oricine încearcă măcar o singură dată acest tip de distracție va reveni cu drag ori de câte ori are ocazia.

Unul dintre cele mai interesante aspecte legate de acest joc este chiar cel legat de locația în care se poate practica, respectiv în locații închise, în aer liber, în clădiri dezafectate sau în orice alte locații mai mult sau mai puțin convenționale preferați.

  • Airsoft-ul care se joacă în interiorul clădirilor este numit CQB (Close Quarters Battle)
  • Airsoft-ul care se joacă în aer liber, în parcuri speciale, pe dealuri, în păduri, câmpuri etc., unde se pot aplica mult mai bine strategiile militare este numit Woodland
  • Airsoft-ul în care se combină cele doua stiluri, atât în interior, cât și în exterior, este numit Urban.

Pasionații acestui spot își pot alege singuri locațiile în care vor să se joace. Acestea pot fi zone industriale dezafectate, ruine, zone montane, caz în care vor trebui să-și  cumpere singuri tot echipamentul și dotările de care au nevoie.

Chiar dacă nu este un sport periculos, datorită faptul că se folosesc replici de airsoft, arme identice celor adevărate și muniție din bile de plastic, airsoft-ul implică unele riscuri. Pentru a evita chiar și accidentele minore, pentru practicarea acestui sport avem nevoie de:

  • echipament de protecție adecvat, ochelari, cască, genuchere, cotiere etc.
  • echipament strategic
  • o replică de airsoft, o pusca airsoft sau un pistol
  • muniție specială
  • bocanci adecvați tipului de locație ales, indoor, outdoor sau mixt.

Care este cea mai bună sursă pentru a cumpăra echipamente și replici airsoft?

La ora actuală există numeroase alternative pentru a cumpăra produsele de airsoft preferate. Din magazinul online Airsoft6.ro se poate cumpăra tot ce este necesar pentru practicarea performantă a acestui joc, respectiv, replici de airsoft, pistoale, mitraliere, arme de asalt, puști, shotgun-uri manuale, muniție, bocanci militari, haine militare, șepci, pălării, căști de protecție, ochelari de protecție, încărcătoare, lansatoare, grenade, muniție, genunchere, cotiere etc. Există opțiuni și pentru cei care doresc să achiziționeze produse second hand, la promoție sau resigilate.

Varietatea de produse este impresionantă, oferind fiecărui vizitator posibilitatea de a consulta și de a alege din cât mai multe variante, exact pe aceea pe care și-o dorește pentru a se simți cât mai confortabil în joc. Site-ul este astfel conceput pentru a face căutarea după categorii cât mai ușoară și de a da fiecărui utilizator șansa unei experiențe de navigare cât mai plăcută.

Pentru a vedea mai multe tipuri de echipamente și replici airsoft, cât și pentru a consulta detaliile pe care le considerați necesare, accesați cu încredere oferta magazinului online Airsoft6.ro!

Adaugă un comentariu