(P) Velopa, cel mai ușor mod de a comanda anvelope vara online

Trăim vremuri în care fiecare secundă contează. Nu ne permitem să pierdem timpul, motiv pentru care multe dintre cumpărăturile pe care le facem s-au mutat în online. Ceea ce puțini știu este că inclusiv anvelope se pot achiziționa de la distanță, din confortul casei fiecăruia dintre noi.

Velopa, unul dintre principalii importatori de anvelope de vară, de iarnă și all season de la producători mondiali de top, le oferă clienților varianta achiziționării de cauciucuri online. E foarte importantă echiparea autoturismului cu anvelope de vară atunci când carosabilul este fierbinte sau cu anvelope de iarnă, când riscul de polei este crescut. Pe de altă parte, un set de anvelope all-season se va comporta bine și pe timp de vară, și pe timp de iarnă.

Vara, odată ce temperaturile cresc considerabil, și asfaltul se încinge. Pornind de la acest considerent, producătorii de anvelope au creat un tip special de cauciuc care rezistă la temperaturi înalte, de peste 30 de grade Celsius. Nu se uzează atât de ușor pe asfalt încins așa cum se întâmplă cu cauciucul menit să reziste la temperaturi scăzute.  Pe timp de vară, anvelopele de iarnă vor deveni moi, se vor uza mult mai repede și vor produce neplăceri șoferului. Acesta este și motivul pentru care specialiștii recomandă montarea unui set complet de anvelope vara atunci când temperaturile sunt ridicate.

Schimbarea setului de anvelope nu trebuie să te coste o avere. În acest sens, o veste bună vine din partea Velopa. Pe site-ul importatorului – velopa.ro – vei găsi o gamă variată de anvelope de buget. Sunt cauciucuri de calitate, care se comportă foarte bine, dar care nu sunt foarte scumpe.

Winrun, spre exemplu, este un brand chinezesc de anvelope de clasă medie. Deși nu sunt scumpe, aceste cauciucuri sunt recunoscute pentru performanțele excelente pe care le oferă. Au un design deosebit, care îi conferă autoturismului un aspect de lux. Hilo vine cu o gamă completă de pneuri pentru autoturisme, dar și pentru vehicule comerciale sau remorci, camioane ori basculante. Compasal este alt brand din gama de mijloc care fabrică anvelope proiectate să ofere performanță excelentă la viteză mare, dar și o tracțiune foarte bună. Pe lista cu anvelope ieftine de la Velopa se află și Radar, un brand aparținând producătorului singaporez Omni United. Echipamentele și tehnologia de ultimă generație folosite pentru anvelopele Radar fac din aceasta una dintre cele mai fiabile mărci de pe piață.

Velopa pune la dispoziția clienților săi și anvelope premium. Acestea sunt fabricate de producători renumiți la nivel mondial: Bridgestone, Pirelli, Continental. Bridgestone este unul dintre producătorii care s-a remarcat de-alungul timpului ca fiind foarte bun. Fabrică o gamă variată de anvelope de cea mai înaltă performanță. Pirelli este te unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața globală și unul dintre cei mai renumiți producători de anvelope premium. Continental este, de asemenea, unul dintre cei mai mari furnizori internaționali de componente auto și principal producător de anvelope la nivel mondial.

Trebuie să schimbi anvelopele mașinii tale? Intră pe site-ul velopa.ro și acolo vei găsi atât anvelope de vară, anvelope de iarnă, cât și anvelope all-season. Ai parte de cea mai ușoară și mai comodă modalitate de a comanda anvelope, pe care le vei primi gratuit la ușa casei tale.

Adaugă un comentariu