(P) Verificarea unei mașini la mâna a doua adusă din Statele Unite. Comandați un raport cu istoricul vehiculului

Mașinile la mâna a doua de import, disponibile în România, sunt în cea mai mare parte aduse din Europa, însă există și autovehicule care au fost înmatriculate la un moment dat în Statele Unite. Unii vânzători trec sub tăcere acest lucru și vor detalia doar perioada europeană, ceea ce atrage de la sine un mare risc pentru potențialul cumpărător: va plăti un cost mai mare decât cel inițial prin reparații ulterioare scumpe. De ce să riscați când puteți foarte ușor să comandați online un raport cu istoricul vehiculului, pe https://www.verificareavin.ro/, iar dacă acesta a circulat și în Stalele Unite veți avea un raport adițional, cu fișa mașinii din acest stat federal. 

Cum puteți ajunge în posesia acestor informații despre autoturismul care vă intereseză și pe care, potențial, l-ați achiziționa? Vă trebuie seria de șasiu a mașinii  – denumită și număru VIN, pe care o veți cere vânzătorului sau o găsiți în anunțul de vânzare a vehiculului. Intrați pe site-ul indicat mai sus, scrieți seria de șasiu, apoi dați click pe generarea unui raport. După efectuarea plății veți primi documentul sau documentele, dacă mașina a rulat în SUA

Numărul VIN dezvăluie informații despre țara de origine a mașinii, anul de fabricație, tipul motorului și al șasiului, tipul de combustibil, culoarea caroseriei și tapițeriei și dotările adiționale. Producătorul poate codifica destinația pieței de vânzare a autovehiculului. Mai puteți afla informațiile referitoare la reparații, inspecții tehnice, daune ale autovehiculului și/sau eventuala inundație a mașinii. În baza numărului VIN (Vehicle Identification Number), poți afla dacă autovehiculul este furat sau nu.

O grijă mare a fiecăruia dintre noi când cumpăram o mașină de ocazie este kilometrajul indicat pe bord. Ne temem să nu fi fost resetat, iar acest raport va indica kilometrii reali ai mașinii. Apoi, am vrea să știm cu certitudine dacă autoturismul a fost condus de un particular sau a fost folosit ca taxi ori curierat, caz în care uzura ar fi mai mare. Tot din raportul VIN vom afla aceste lucruri.

Protejați-vă investiția pe care urmează să o faceți într-o mașină second hand prin verificarea amănunțită a istoricului. Comandați online câte un raport pentru fiecare mașină care vă interesează și alegeți-o pe cea care vă place și care are informațiile prezentate corect de vânzător.

Adaugă un comentariu