(P) Vesti din industria auto second hand: Vezi TOP-ul celor mai bine vandute autoturisme BMW rulate

Autoturismele rulate marca BMW au castigat atentia cumparatorilor si in anul ce a trecut. Acest brand de lux a fost la mare cautare, soferii apreciind functionalitatile ultra-moderne ale vehiculelor, aspectul estetic deosebit, dar si versatilitatea pe care o ofera. Costurile avantajoase ale autoturismelor la mana a doua au determinat un procent semnificativ de vanzari.

Achizitia prin leasing auto i-a adus pe soferi mai repede la volanul masinilor preferate, iar creditul extern i-a scutit de plata TVA-ului. Descopera TOP-ul celor mai bine vandute autoturisme BMW rulate in anul 2020, din companiile specializate auto.

BMW X5 3.0d, euro 6, cu transmisie automata

Acest model de autoturism a castigat 100% inimile a sute de soferi, si in acest an. Nu intamplator, pentru ca vehiculul pe 4 roti este o alegere inspirata din toate punctele de vedere. Vine la pachet cu foarte multe dotari ultra-moderne, care sporesc nivelul de confort al pasagerilor, si nu doar al soferului. Scaunele sport, incalzite electric, prevazute cu sistem isofix pentru copii, sunt o contributie importanta a acestui model care impresioneaza pana in cele mai mici detalii. Este un model prevazut cu trapa decapotabila, volan multifunctional, regulator de viteza, sistem voice control, plafon panoramic din sticla s.a. Ruleaza impecabil si are un aspect extrem de placut, fiind un model reprezentativ pentru brandul BMW.

BMW 218i Cabrio M-Pack, 100 kW, benzina

BMW 218i Cabrio M-Pack reprezinta imaginea ideala a unui autoturism pentru tineret. Inglobeaza exact acele functionalitati pe care le cauta soferii tineri, de ambele genuri, adepti ai calatoriilor lungi, relaxante si distractive. Modelul decapotabil, de culoare rosie, este simbolul generatiei actuale. Seamana cu cel pe care il vedem in filmele romantice, si este o alegere cat se poate de inspirata si in viata reala. Functioneaza pe benzina si este prevazut cu transmisie automata. Vine la pachet cu o serie variata de functionalitati si senzori, care imbunatatesc semnificativ experienta condusului. Din punct de vedere estetic, nu exista niciun compromis. Masina impresioneaza din toate punctele de vedere.

BMW X6 xDrive40d M-Pack, diesel, euro 6

Ultimul din lista, dar nu cel din urma, modelul X6 xDrive40d M-Pack de BMW a fost primul in topul celor mai cautate si mai vandute autoturisme rulate ale brandului. Masina de familie confera un spatiu suficient de generos pentru a garanta un nivel sporit de confort, este prevazuta cu cutie automata si transforma experienta condusului intr-o adevarata placere.

Modelul SUV permite accesul off-road si deplasarile in cadrele naturale de poveste. Lista functionalitatilor si dotarilor ultra-moderne este extrem de lunga, ea cuprinde senzorii, sistemele si configuratiile acestui vehicul care garanteaza un alt nivel de sofat. Merita deplin achizitia acestui model, lucru demonstrat de procentul semnificativ crescut al vanzarilor auto.

Zeci de modele de BMW rulate, in oferta Auto-leasing.ro

La Auto-leasing.ro ofertele la brandurile premium se tin lant. Ai cele mai bune preturi la masini aproape noi, verificate complet, de la A la Z, inainte de a fi aduse din Germania. Auto-leasing.ro are peste 10 ani de experienta in acest domeniu, timp in care a comercializat mii de autoturisme in Romania.

Ai garantie service la orice achizitie auto, poti cumpara masini prin leasing auto intern sau credit extern si te bucuri de suportul tehnic gratuit, oferit de experti. Auto-leasing.ro, cea mai buna alegere pentru BMW rulate.

Date de contact:

Tel: +40729182111

E-mail: [email protected]

Adaugă un comentariu