(P) Volkswagen și Porsche Finance Group lansează abonamentul de mobilitate

Cum poți conduce, în această vară, un Volkswagen nou, fără avans, dar cu beneficii nelimitate?

În ziua de azi plătim câte un abonament pentru toate lucrurile care ne fac viața mai frumoasă: conversațiile cu cei dragi, filmele și muzica preferată sau timpul petrecut la sală. De ce să nu facem la fel și pentru o nouă mașină? De ce să nu ne bucurăm de mobilitate atunci când avem nevoie, dar și în condițiile pe care ni le dorim? Volkswagen a venit cu un răspuns la aceaste întrebări.  

Abonamentul Volkswagen îți aduce mașina la care ai visat, aleasă și configurată de tine, fără bătăi de cap. Tot ce trebuie să faci este să plătești un cost lunar fix pentru abonamentul tău de mobilitate și ai toate beneficiile asociate utilizării mașinii, incluse. 

Spre exemplu, la un Golf cu echipare standard ai un cost de 267 Euro/lună, iar pentru un T-Roc plătești lunar 369 Euro (prețurile sunt cu TVA inclus). În plus, nu trebuie să te ocupi de înmatriculare sau de vânzarea ulterioară. Tu trebuie doar să te bucuri de plăcerea condusului.

Alte beneficii ale abonamentului sunt avansul 0, asigurarea CASCO și vizitele la service gratuite. Astfel te bucuri de mașina visurilor tale, fără compromisuri. Mai mult, primești și un set de anvelope de iarnă și loc pentru depozitarea acestora. Cu alte cuvinte, nu îți sacrifici spațiul de acasă și ești pregătit oricând pentru prima zăpadă.  Toate acestea incluse în abonamentul tău lunar de mobilitate care nu lasă loc de surprize neplacute în buget. 

Și cea mai bună parte, după 2 ani, dacă alegi să îți prelungești abonamentul, primești un Volkswagen nou-nouț, iar mirosul’ de mașină nouă poate continua.

Pentru mai multe informații intră pe oferte.volkswagen.ro/oferte-leasing sau fă o vizită distribuitorilor Volkswagen.

Despre Volkswagen:
Brandul Volkswagen este prezent în peste 150 de piețe la nivel global și produce autovehicule în peste 50 locații din 14 țări. În 2017, Volkswagen a livrat peste 6,24 milioane de vehicule, mare parte dintre acestea fiind reprezentate de modelele populare precum Golf, Tiguan, Jetta sau Passat. În prezent, compania are 195.878 de angajați în toată lumea. Brandul are 10.000 de dealeri cu 86.000 de angajați. Volkswagen dezvoltă în mod continuu producția de automobile. E-mobility, smart mobility și transformarea digitală a brand-ului sunt obiectivele strategice pentru viitor.
Adaugă un comentariu