(P) Vrei idei pentru un refresh rapid in casa? Un semineu te ajuta

Felul in care arata locul in care petreci cea mai mare parte a timpului iti poate face ziua mai buna imediat ce te-ai trezit sau, din contra, iti poate umbri gandurile. Nu e deloc greu sa imbunatatesti aspectul casei tale, trebuie doar sa stii ce sa schimbi si de unde sa pornesti, iar noi te vom ajuta in sensul acesta. Iti vom povesti in acest articol despre montarea unui semineu pe lemne la tine in living.

Cu un semineu poti reimprospata toata casa

Livingul este una dintre cele mai importante camere dintr-o casa, iar felul in care este decorat dicteaza aproape toata atmosfera din locuinta. In plus, in living petreci, probabil, cea mai mare parte a timpului, asa ca in aceasta camera merita sa faci si prima modificare. Nu e nevoie sa schimbi prea multe, limiteaza-te la un singur obiect – un semineu pe lemne. Fie el electric, semineu pe gaz sau biosemineu.

E de ajuns sa te uiti printre modelele de seminee de la www.pefoc.ro ca sa iti treaca prin minte instantaneu zeci de idei despre cum sa arate semineul tau si moduri in care poate un singur semineu sa-ti schimbe intreg decorul din camera. Dupa cum vei vedea, poti alege tu finisajul, designul, daca va avea focar deschis sau inchis, daca sa fie din categoria de seminee peleti, daca sa fie cu focar din 2 sau 3 laturi de sticla sau daca sa fie sau nu capusit cu samota. La PEFOC intalnesti o echipa care trateaza cu seriozitate fiecare client in parte si ii ofera posibilitatea sa aleaga un model de semineu personalizat, un model curajos, care sa atraga toate privirile.

Anul acesta se cauta mai mult ca oricand confortul vizual si estetic. Intr-un living putem apela la accesorii speciale sezoniere, mobilier suspendat, ridicat de la pardoseala, un perete de accent cu un tapet sau un finisaj textural deosebit, paturi si perne decorative menite sa insufleteasca si sa scoata din incremenire un decor, plante naturale – cu cat mai multe, cu atat mai bine! Si fie ca vrei sa mai apelezi sau nu la toate acestea, daca mergi doar pe varianta cu semineul nu ai cum sa dai gres. In fiecare sezon vei putea sa faci din semineu o vedeta a livingului, chiar si vara cand sigur nu vei vrea sa vezi cum ard si trosnesc lemnele in foc. Atunci il vei putea decora fie cu flori, obiecte decorative, poze, lumanari sau tot ce te reprezinta pe tine, asa in cat sa iti fie drag sa stai in fata lui…fie cu prietenii la un ceai sau cafea, fie cu o carte in mana.

Daca te-am facut curios sit e-am pus pe ganduri, nu mai ramane decat sa apelezi la specialisti. Ei sunt cei care vor face din semineul tau, nu doar un obiect de decor, ci si o sursa principala sau secundara de caldura. Daca mergi pe varianta…ma ajuta un vecin, nu garantez ca vei avea parte de atmosfera de care am povestit mai sus.

Daca alegi sa lucrezi cu echipa Pefoc.ro ai si o grija in minus, si anume transportul, care este gratuit in orice oras din Romania. Fie ca alegi un semineu pe lemne, un termosemine, semineu electric, pe gaz, biosemineu sau cos de fum ori tuburi soba, nu va trebui sa te ingrijorezi ca primesti produsul gresit, deteriorat, focarul cu geam spart sau alte neplaceri. Echipa Pefoc isi asuma responsabilitatea de a livra in maxim 48 de ore, produsele in stare perfecta de functionare si cu o garantie intre 5 si 10 ani.

Tu pui PEFOC, iar ei fac TOT!

Adaugă un comentariu