(P) Vrei să îți schimbi parbrizul la mașină? Master Auto Glass poate fi potrivit pentru tine

Știm cu toții că siguranța la volan este primordială, tocmai de aceea absolut toți șoferii trebuie să fie responsabili ca mașina pe care o au să fie funcțională, verificată la termen și bine îngrijită. Când vine vorba despre geamurile laterale sau parbrizele la mașină fisurate sau care trebuie înlocuite, atenția trebuie să fie cu atât mai mare. Și asta pentru că viața are prioritate.

Chiar dacă unele persoane nu acordă atenție acestui aspect, el este foarte important și ne poate salva de accidente. Atât timp cât parbrizul mașinii este spart sau fisurat, vizibilitatea va fi redusă în timpul condusului, iar acea secundă în care nu am putut vedea un obstacol, poate fi fatală. Tocmai de aceea, aceste aspecte trebuie sesizate din timp și rezolvate și astfel atât noi, cât și celelalte persoane participante la trafic nu vor fi puse în pericol.

Este de asemenea important și unde înlocuim parbrizul întrucât de profesionalismul, seriozitatea și calitatea firmei pe care o alegem va depinde eficiența și durabilitatea reparațiilor. Un service care oferă servicii profesionale de înlocuiri parbrize indiferent de autovehiculul pe care îl deținem este masterautoglass.ro.

Despre Master Auto Glass

Echipa de aici este una profesionistă, cu experiență vastă în domeniu, care promite calitate la fiecare serviciu oferit clienților. De aproximativ 15 ani de experiență pe piață, Master Auto Glass și-a câștigat aprecierea în rândul clienților pentru profesionalismul, calitatea și promptitudinea de care au dat dovadă. În plus, echipa vine și cu servicii avantajoase, astfel încât să își câștige un portofoliu de clienți mulțumiți.

Master Auto Glass se ocupă cu reparatii parbrize Suceava și oferă 2 ani de zile garanție pentru geamurile montate la ei. De asemenea vin cu soluții personalizate în funcție de preferințele, dar și bugetul clienților. Un alt aspect important este gama de produse pe care o dețin. Concret, au un stoc complet de produse originale, care cuprinde nu mai puțin de 5000 de parbrize, geamuri laterale și lunete care respectă standardele în ceea ce privește calitatea. Mai mult decât atât, la cererea clienților, echipa Master Auto Glass oferă și servicii de montaj de parbrize la domiciliu. Costurile de deplasare la domiciliu se calculează astfel: 1,5 lei per km în afara orașului Suceava și 50 ron cost fix în oraș.

Iată de ce este important să ținem cont de acest aspect

Pe lângă vizibilitatea redusă pe care o avem la volan, riscul de accidente este foarte ridicat.
Crăpăturile parbrizului blochează câmpul vizual atât pe partea șoferului, cât și pe partea pasagerului din dreapta. În plus, dacă luăm în calcul un posibil accident, fie el și minor, declanșarea airbagurilor poate lovi sticla, iar cioburile rănesc pasagerii.

În plus, amenzile sunt destul de mari în acest sens, iar riscul de a fi respins la Registrul Auto Român (RAR) este foarte ridicat. Așadar, pentru a evita aceste neplăceri și pentru că viața are prioritate, luăm în considerare aceste aspecte, oricât de minore ni s-ar părea. Pe site-ul masterautoglass.ro aveți toate detaliile necesare.

Date de contact:
Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2D 720021
0733 995 631
[email protected]

Adaugă un comentariu