Paul Kalkbrenner a lansat un videoclip nou | VIDEO

Cinematografia s-a orientat și spre muzica electronică; filmele despre cultura dance s-au focusat, de obicei, pe apariții cameleonice (“It’s All Gone Pete Tong”), sau pe rolul drogurilor și legătura dintre consumul de stupefiante și scena dance (“Human Traffic”).

“Berlin Calling” este un alt exemplu din această categorie.

Filmul a avut premiera la începutul lunii octombrie 2008 și și-a dorit să prezinte viața DJ-ilor, divizia din Berlin, un oraș cu adevărat cosmopolit. “Berlin Calling” prezintă cultura muzicii electronice dintr-o perspectivă modernă; dincolo de râsete, droguri, sex, beat-uri electronice, povestea acestui film se bazează pe o tragedie, prezentată fără nicio greșeală.

“Sky And Sand” a fost piesa de rezistență din “Berlin Calling”, fiind considerată o producție iconică.

Omul din spatele acestui proiect este germanul Paul Kalkbrenner. După o pauză de 6 ani a lansat un album nou intitulat “Parts Of Life”, al 8-lea din carieră.

În set-ul de la ediția aniversară UNTOLD 2019 @ Galaxy Stage (3 august 2019) a inclus una dintre cele mai așteptate producții incluse în acest album, “Part Twelve”.

Pe 4 decembrie a apărut și clipul oficial, germanul declarând că este unul dintre cele mai personale proiecte la care a lucrat după “Berlin Calling”, cu care a câștigat două Discuri de Platină.

Adaugă un comentariu