Pernele auxiliare – ce sunt, de ce am nevoie de ele?

Pentru un deținător auto trebuie să existe în mod constant interes pentru ce e nou. Dacă noile sisteme vin să ofere extra confort și siguranță, de ce nu. Din aceeași serie se numără și suspensia pe perne de aer. Acestea sunt net superioare arcurilor clasice.

Să înțelegem ce sunt aceste perne pe aer

Suspensia pe aer, adică perne auxiliare vor fi montate pe fiecare roată. Acestea sunt un soi de camere extensibile, din cauciuc și au un dublu rol: de a oferi mai mult confort conducătorului auto, dar și de a modifica garda la sol a mașinii. Include o cameră presurizată, braț principal și piston, cameră secundară din cauciuc, conducte, supape și un braț de prindere.

Pernele de aer auto modifică rigiditatea suspensiei mașinii. Mai ales pentru cei care au autovehicule cu care transporta marfă adesea, un astfel de sistem este de interes, dorit.

Pot achiziționa astfel de perne auxiliare?

Există pe piață furnizori de astfel de perne auxiliare, unul dintre aceștia este chiar perneauxiliare.ro. Produsele sunt de marcă AirPower și promit să prelungească durata de viață a supensiei mașinii. Atenție, așa cum acest furnizor menționează, pernele auxiliare nu sunt universal valabile. Acestea trebuie să fie compatibile cu autorismul de o anumită marcă, așadar când achiziționați trebuie să fiți specifici la ce mașină le montați.

Pernele auxiliare AirPower au marele avantaj de a fi realizate dintr-un cauciuc de înaltă calitate, rezistent, sunt ușor de montat și, în plus, nici costul de achiziție nu este unul foarte mare. Totul este achiziționat cu un scop și anume să aveți o experiență mai plăcută în spatele volanului atunci când circulați pe străzile din țară, când aveți încărcătură mare în mașină sau pur și simplu în orice condiții.

O diferență majoră fac aceste perne auxiliare când vine vorba despre stabilitatea mașinii când conduceți să spunem o remorcă. Este diminuat centrul de greutate la curbe, iar pe drumurile neuniforme există un confort sporit.

Cum recunoașteți calitatea pernelor auxiliare

În cazul celor de marcă AirPower puse la dispoziție de perneauxiliare.ro vorbim despre calitate dovedită. Sunt rezistente la ulei și combustibil, au rezistență crescută în orice mediu, la căldură ridicată sau temperaturi negative de la -50 de grade. Pe scurt sunt rezistente la frecare, vibrare, comprimare, la orice condiții în care rulați mașina.

Cât despre montaj, acesta este unul simplist și  nu presupune costuri exorbitante care să ridice toată investiția la sume prea mari. Altfel spus sunt accesibile pentru publicul larg. Oferte există care să cuprindă toate elementele de care aveți nevoie pentru montare imediată (adică pernele, bucșele, kitul de pompare de asemenea). Cu câteva sute de lei puteți deci să vă îmbunătățiți experiența șofatului.

Pot fi achiziționate de cei care au mașini cu an de fabricare și până în 2000, după și la modele noi până în prezent. Costurile sunt la fel de accesibile pentru toate variantele. Fie că vorbim de Audi, Ford sau orice altă marcă auto cu siguranță un plus de confort îl apreciază orice conducător auto.

Adaugă un comentariu