(P) Aditivul pentru ulei POLI-TITAN dublează viața motorului

Vrei să îți păstrezi mașina în stare perfectă de funcționare pentru cât mai mulți ani? Îți recomandăm folosirea aditivului inovativ POLI-TITAN pentru uleiul de motor, care va proteja motorul și îi va reduce uzura.

Aditivul concentrat, nu doar că reduce uzura motorului și îl protejează pe termen lung, dar este atât de eficient încât poți parcurge până la 300.000 de kilometri fără să schimbi vreodată uleiul sau filtrul de ulei. Așadar, ți se reduc semnificativ cheltuielile de întreținere, iar pe lângă asta, mai protejezi și mediul înconjurător.

Aditivul este brevetat de producător, care a obținut licența de producție din partea statului italian. Produsul este compus în principal din 3 elemente cu proprietăți speciale, care garantează prelungirea vieții motorului și îmbunătățirea performanțelor acestuia.

Astfel, prima componentă este un polimer special, utilizat de către NASA la nave spațiale, care reduce frecarea pieselor cu până la 85%. Al doilea element este titanul, care nu permite bacteriilor să contamineze uleiul de motor și astfel acesta își va păstra proprietățile neschimbate pentru o perioadă îndelungată. Al treilea element este o cantitate mică de ulei, dintr-o formulă exclusivă, provenind direct din rafinăriile producătorului italian.

Printre avantaje pe care le aduce folosirea aditivului super lubrifiant POLI-TITAN, menționăm durata de viață a motorului crescută cu 100%, consumul de combustibil redus cu 20%, nivelul zgomotului produs de motor redus cu 50% și reducerea frecării dintre piesele motorului cu 85%. Aceste caracteristici asigură beneficii certe, cum ar fi costurile de întreținere reduse și protejarea mediului înconjurător.

Pentru o eficiență maximă, se recomandă adăugarea aditivului POLI-TITAN în momentul schimbului de ulei și doar la service-uri autorizate. După ce se golește baia de ulei, se adaugă mai întâi aditivul concentrat (se agită flaconul înainte de deschidere, se toarnă jumătate, se închide recipientul și se agită din nou și se adaugă restul aditivului), apoi se adaugă uleiul cât permite capacitatea băii de ulei. Un flacon de 750 de grame de aditiv se poate folosi pentru mașini a căror baie de ulei are o capacitate maximă de 8 litri.

După adăugarea aditivului, este recomandat să se parcurgă cinci kilometri la turație minimă, pentru ca toate piesele să fie lubrifiate corespunzător. Efectele se vor observa imediat, dar se vor resimți în totalitate, după parcurgerea a 5.000 de km.

Produsele POLI-TITAN sunt disponibile în România prin intermediul companiei Webster&Co și pot fi comandate de pe site-ul www.poli-titan.ro.

Adaugă un comentariu