Renault Kadjar: Evidențiat prin personalitate

Renault Kadjar e primul SUV compact care a sfidat tenta de masivitate dură promovată în rândurile concurenței, mizând pe o tușă de rafinament elaborat, o nouă viziune în universul crossoverelor prin designul exterior fluid și atletic.

De ani buni încoace, statisticile arată că drumurile asfaltate reprezintă peste 90% din spectrul de utilizare al SUV-urilor. Liniile elegante și detaliile de stil fin integrate ale lui Kadjar subliniază că ne aflăm în fața unei oferte unice și avansate din segmentul C. Jantele mari din aliaj ușor, farurile cu tehnologie LED, aerodinamica studiată și numeroasele dotări interioare rafinate (sistem multimedia R-Link 2 cu touchscreen de mari dimensiuni, navigație, funcții de asistare a conducerii, climatizare, multe detalii de confort și siguranță) îl aduc la conformitate cu exigențele unei clientele sofisticate și atente la ce primește, în ansamblu.

Renault Kadjar ilustrează convingător ideea unui bun confort la rulare, îmbinat cu o ținută de drum riguroasă. Denivelările scurte și frecvente sunt bine filtrate, iar roțile păstrează permanent contactul cu solul. La bordul lui Kadjar ai parte de o deplasare plăcută și relaxantă. Ambianța în mers e silențioasă și inspiră siguranță în orice condiții de rulare. Sunetul motorului este sesizabil, însă nu are o amprentă acustică intruzivă.

Kadjar oferă fără reținere și acel „ceva în plus' în privința polivalenței de utilizare, așteptat în mod deosebit de la un SUV: abilități demne de luat în serios pe softroad și offroad ușor. Disponibil cu tracțiune 4×2, 4×2 Extended Grip sau 4×4, Renault Kadjar  te invită la evadare în atmosfera urbană sau în afara orașului. Sistemul avansat de tracțiune Extended Grip permite traversarea zonelor dificile, folosind caracteristicile pneurilor speciale „Mud and Snow pentru o tracțiune eficientă pe noroi, nisip  sau zăpadă. Sistemul pune la dispoziție trei moduri de rulare – Road, Loose Ground și Expert. Ca atuuri pentru ieșirile în natură, Renault Kadjar impresionează prin garda la sol ridicată, de 200 mm, și scuturile de protecție față și spate.

Pe latura practică, notăm că portbagajul lui Kadjar e încăpător, punând la dispoziție un volum util de 527 l. Pentru facilitarea încărcării obiectelor mari, Kadjar dispune de clapete care permit comandarea din portbagaj a  rabatării spătarului banchetei fracționabile (40:20).

Renault Kadjar

Adaugă un comentariu