(P) Servicii europene de transport în țară și în străinătate

Există firme de transport în România care oferă servicii de acest gen precum și servicii de inchirieri autocare de foarte bună calitate! Pentru diferite tipuri de servicii transport, precum și pentru diferite tipuri de servicii de închirieri, vă recomandăm cu încredere compania TRANSCAR SRL care furnizează astfel de servicii în următoarele localități: București, Ilfov, Alexandria, Zimnicea, Videle, Turnu Măgurele, Roșiorii de Vide.

Oferta companiei este valabilă atât pentru persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Dacă doriți să organizați o excursie în orice localitate din România sau în orice localitate din străinătate, puteți solicita oferta companiei acum, atât pentru serviciile de închirieri autocare cât și pentru cele de inchirieri microbuze. Grupurile pot fi formate dintr-un număr variabil de persoane.
Toate microbuzele și autocarele din dotare sunt recent achiziționate, sunt moderne și foarte bine dotate. Reviziile tehnice sunt făcute în mod periodic. Șoferii sunt profesioniști și au foarte multă experiență în spate. Sunt politicoși și foarte prietenoși cu pasagerii!

Servicii europene de transport angajați la locul de muncă

TRANSCAR SRL oferă, de asemenea, servicii de foarte bună calitate de transport angajați București, Ilfov și Alexandria. Sunt servicii foarte utile pentru companiile nou înființate sau pentru companiile care se află în restructurare. Externalizarea acestor tipuri de servicii reprezintă un efort financiar mult mai suportabil și mult mai puțină muncă din punct de vedere administrativ. De asemenea, cheltuielile cu salariile vor fi mult mai reduse!

Dacă doriți o ofertă concretă din partea companiei pentru servicii de transport sau pentru servicii de închirieri, vă rugăm să formați numărul de telefon postat pe site sau puteți trimite chiar și un mail, cu toate datele necesare pentru întocmirea ofertei.

Celelalte categorii de servicii de transport sunt transport în scop ecumenic, transport în scop de afaceri, transport pasageri la aeroport, transport grupuri de copii și adulți în excursii, transport persoane la evenimente speciale, etc.

Mai pot fi contractate cu această companie și servicii de transport copii la școală, la after school, la liceu, etc. Pot fi încheiate contracte atât cu companiile private cât și cu instituțiile de stat, pentru orice tip de servicii de inchirieri autocare!

Experiența acumulată în cei 18 ani de când compania există pe piața firmelor de profil, este un atu foarte puternic care vă poate determina să acceptați o colaborare cu această companie europeană foarte dezvoltată! Este util să colaborați cu o firmă experimentată care oferă, în primul rând, servicii sigure de transport în orice localitate din țară și chiar și din străinătate!

Drum bun și mult noroc!

Adaugă un comentariu