(P) Servicii europene de transport copii, angajați și transport la aeroport!

Compania TRANSCAR SRL este o companie care pune la dispoziția persoanelor interesate servicii europene de transport și închirieri foarte variate. Având o experiență de peste 18 ani în furnizarea tuturor tipurilor de servicii de transport, cu ușurință se poate adapta la solicitările clienților săi oricând!

Servicii moderne și sigure de transport copii.
Acum nu mai este o problemă foarte mare distanța pe care copiii trebuie să o parcurgă până la școală, grădiniță, liceu sau after school. Foarte multe companii de transport sunt în măsură să ofere părinților servicii sigure și de foarte bună calitate pentru transportul copiilor până la locul unde învață.

SC TRANSCAR SRL este una dintre aceste companii. Deține un parc auto foarte modern cu microbuze de tip Mercedes, IVECO, ISUZU, etc. Sunt verificate periodic, sunt dotate cu instalații de aer condiționat, sunt foarte elegante și foarte comode. Serviciile acestei companii de transport pot fi contractate în localitățile următoare: București, Ilfov, Zimnicea, Turnu Măgurele, Videle sau Roșiorii de Vede. Nu este un lucru greșit să contactați reprezentanții companiei dacă vă aflați și în localități apropiate.

Există posibilitatea ca soluția de a beneficia și dumneavoastră de serviciile companiei SC TRANSCAR SRL să o găsiți chiar la dânșii.
Trebuie să mai rețineți faptul că șoferii companiei sunt foarte serioși și au foarte multă experiență adunată de-a lungul timpului. Sunt atenți cu copiii și foarte prietenoși.
Prețul serviciilor de inchirieri microbuze Bucuresti include prețul pentru combustibil, prețul pentru șofer, taxe și asigurări. Contactați chiar acum un reprezentant al companiei TRANSCAR SRL pentru a începe discuțiile despre o posibilă colaborare foarte avantajoasă!

Servicii moderne de transport angajați.
Compania poate cu succes să preia în timp scurt responsabilitatea transportului angajaților companiei dumneavoastră. Serviciile de transport angajati pot fi furnizate atât pentru companii cu mulți salariați cât și pentru companii mai mici. Flota de microbuze și autocare este mare, diversă și potrivită pentru orice tip de companie.
Nu mai este necesar să achiziționați dumneavoastră autocare sau microbuze moderne și nu mai este necesar să angajați personal suplimentar. Trebuie doar să apelați telefonul companiei pentru a începe să negociați o ofertă bună care vă poate avantaja.
Autocarele sunt foarte moderne și sigure, foarte bine utilate iar șoferii sunt foarte experimentați. Rețineți faptul ca TRANSCAR SRL deține un parc auto care îi permite să furnizeze cu succes și servicii de inchirieri autocare Bucuresti și în țară pentru excursii adulți sau copii, oriunde în România sau oriunde în străinătate.

Servicii moderne de transport la și de la aeroport.
Dacă trebuie să ajungeți urgent la aeroport sau dacă aveți un grup care călătorește cu avionul, compania TRANSCAR SRL se poate ocupa cu SUCCES de transportul persoanelor la și de la aeroport. Nu contează de pe ce aeroport este plecarea!! Microbuzele și autocarele companiei sunt foarte moderne și foarte bine întreținute, periodic verificate de șoferii experimentați. Sunt amabili și foarte politicoși! Călătoria va fi foarte plăcută!
Contactați acum orice persoană din cadrul companiei pentru a intra imediat în posesia ofertei de servicii de transport. Puteți apela și în alte situații, închirieri pentru evenimente deosebite, pentru transport ecumenic sau de tip business.

Adaugă un comentariu