(P) Top 3 gadgeturi auto inedite care iti vor imbunatati experienta condusului

In prezent, exista numeroase gadgeturi special concepute pentru automobile care iti pot transforma experienta condusului dintr-o rutina intr-o activitate extrem de placuta. Fie ca iti sunt utile, fie ca iti confera mai multa siguranta si confort, aceste obiecte au devenit indispensabile in randul soferilor. Daca te gandesti sa iti faci singur un cadou, iata cateva dintre aceste gadgeturi care te vor cuceri de la prima cheie!

Camera auto DVR Full HD

Daca esti in cautarea unor gadgeturi auto utile, incepe-ti lista cu o camera auto DVR Full HD, utila atat iubitorilor de masini, cat si celor care vor sa surprinda evenimentele neplacute din trafic. Este un accesoriu de care ai nevoie daca iti doresti sa stii tot ce se petrece in apropierea masinii tale. Camera se monteaza pe parbrizul vehiculului si permite inregistrarea in timpul condusului, avand posibilitatea de a edita si a previzualiza inregistrarea prin afisajul de 2,5 ” color LCD TFT. Camera DVR ii poate ajuta pe cei aflati la volan prin salvarea video-ului in caz de coliziune, dar si pe cei care vor sa surprinda o tentativa de furt. Mai mult decat atat, aceasta este prevazuta si cu un reportofon la fel de usor de utilizat.

Camera auto DVR FULL HD 5Mpx

Husa pentru scaun auto cu incalzire auto

Din seria celor mai surprinzatoare gadgeturi auto nu putea sa lipseasca husa pentru scaun auto, care sa iti incalzeasca pana si cele mai friguroase zile. Confectionata dintr-un material de inalta calitate, care impiedica transpiratia, acest articol de pe lista de gadgeturi isi dovedeste utilitatea gratie confortului sporit pe care il ofera chiar si celor mai pretentiosi soferi. Potrivita in special in sezonul rece, husa ofera o incalzire electrica de 12V pentru scaunul auto, pentru ca tu sa ai tot confortul dorit atunci cand pleci la drum in diminetile friguroase. Se monteaza foarte usor pe orice scaun auto si dispune de o telecomanda de control cu 2 trepte de caldura (Low si High), pentru a regla temperatura.

Husa Scaun Auto cu Incalzire Electrica 12V

Umidificator aromaterapie cu incarcator auto

In caz ca obisnuiesti sa petreci cat mai mult timp in masina si cauti gadgeturi auto care sa iti ofere un ambient placut la drumurile lungi, opteaza pentru un umidificator aromaterapie. Indispensabil in orice autoturism, acest dispozitiv are rolul de a purifica aerul din interior si de a raspandi o aroma placuta. In plus, o alta functie de care dispune este cea de indepartare a mirosului neplacut, cum este cel de tabac. Unde mai pui ca face parte din seria de gadgeturi la care nu ai nevoie de instructiuni de folosire ? Tot ce trebuie sa faci este sa desurubezi capacul, sa torni putina apa in recipient si cateva picaturi din esenta cu aroma favorita, iar apoi sa introduci dispozitivul in priza auto. Datorita filtrelor de aer din interior cu care este prevazut, dispozitivul elimina elementele nocive, bacteriile, polenul si gazele toxice emanate in trafic, care patrund in masina prin sistemul de ventilatie.

Umidificator auto aromaterapie

Mai multe gadgeturi auto practice si originale, la preturi accesibile pentru orice buzunar, gasesti pe site-ul GadgetWorld.ro! Comanda online, simplu si rapid si innoieste-ti masina cu cele mai tari accesorii ale momentului!

Adaugă un comentariu