(P) Vestiarul metalic compartimentat, adiția perfectă într-un atelier auto!

Vestiarul metalic compartimentat, adiția perfectă într-un atelier auto!

Angajații din atelierele auto își desfășoară activitățile în condiții de lucru dificile. Drept urmare, aceștia au nevoie de un spațiu de depozitare pentru uniforme, unelte de lucru și bunuri personale. Un vestiar metalic compartimentat reprezintă o investiție ideală pentru a le asigura confortul pe care și-l doresc și pentru a-i ajuta să se simtă în siguranță. Iată de ce criterii să ții cont pentru a alege modelul potrivit!

Dimensiuni

Vestiarul fabricat din metal cu o singură ușă este ideal pentru depozitarea echipamentului de lucru, fiind caracterizat prin faptul că dispune de un separator pentru hainele curate și cele murdare.

Acesta este de culoare gri și are o construcție robustă, ce permite utilizarea sa pe o perioadă mare de timp fără intervenții. De asemenea, în partea superioară există o poliță specială pentru încălțăminte. Exteriorul vestiarului este realizat din tablă de oțel sudată, cu o grosime de 0,7mm.

Vopseaua acestui vestiar metalic dispune de tratament anticoroziv. Împreună cu fantele de aerisire, ambele caracteristici permit o bună ventilație a interiorului și reduc riscul de formare a bacteriilor. Un alt tratament aplicat este cel ignifug, ce asigură rezistență la contactul cu focul și protecție împotriva incendiilor.

Produsul este fabricat în România, conform cerințelor standardului ISO 9001:2000 și acreditat de organismele internaționale. Dimensiunile sale sunt de 400x450x1800 mm, iar greutatea netă de 24 de kilograme.

Îmbunătățiri

Vestiarele compartimentate sunt construite într-un mod asemănător, însă există diferențe prin care să deosebești fiecare model. Spre exemplu, ia în calcul picioarele metalice aplicate prin sudură H120 mm, cu terminația de plastic reglabilă pe înălțime. Acestea permit curățarea spațiului într-un mod mai simplu și evitarea acumulării de rugină.

Adesea, încuietoarea unui vestiar metalic compartimentat este de tip cilindru, cu două chei. La aceasta se poate atașa un sistem de închidere adițional cu lacăt, precum și o încuietoare cu cifru, în trei puncte sau cu monedă.

O altă posibilitate este să folosești o cheie Master, pentru a deschide ușile în situațiile neprevăzute. Vrei că angajații tăi să se bucure de mai mult confort la finalul programului de lucru? În acest caz, adaugă o bancă din metal sau din lemn laminat. Poți crea un model îmbunătățit și prin adăugarea de polițe suplimentare, bară de haine sau agățători de tip cârlig.

Preț

Un astfel de vestiar metalic are prețul de 775,86 RON cu TVA, fiind aplicată o reducere de 188,25 RON. În situația în care vrei un model mai scump și nu dispui de suficient buget, ai posibilitatea de a efectua plata în 3 rate fără dobândă. Acest proces are loc prin intermediul unui card Star, emis de Banca Transilvania. Se pot utiliza și alte carduri de credit, precum cele de la BCR, BRD sau Alpha Bank.

Dacă îți dorești o culoare diferită de cea clasică, poți vopsi ușile sau suprafața în mod integral pe o nuanță cum ar fi roșu, crem, albastru sau verde. O altă opțiune este să alegi un model negru sau argintiu, care să iasă în evidență.

De unde să cumperi un vestiar metalic compartimentat?

Alegerea acestei piese de mobilier nu este atât de simplă precum pare, deoarece pe piață există și furnizori care nu sunt de încredere. Un magazin online de birotică și papetărie precum Viamond îți pune la dispoziție o gamă largă de astfel de produse la promoții!

Adaugă un comentariu