VIVA! de iunie – si celebritatea poate fi un sport!

Numarul aniversar al revistei VIVA!, dedicat sportului, il are ca protagonist pe Ciprian Marica intr-o sedinta foto inedita, la mare. Chiar daca a ratat Campionatul, fotbalistul a acceptat sa ne vorbeasca despre evolutia sa, dar si despre viata din afara terenului, acolo unde o are alaturi pe Ioana, iubita lui.

Cu ocazia implinirii a 17 ani de VIVA! ti-am pregatit cel mai glam shooting sportiv cu vedete preocupate de miscare, plus un dosar special despre cariera si iubirile fotbalistilor romani de top.

Daca esti pasionat de film si intentionezi sa ajungi la Tiff, tine cont de sugestiile celor mai fideli cinefili autohtoni si afla care sunt locurile de neratat din Cluj in aceasta perioada. Tot de neratat este si interviul in exclusivitate cu Scarlett Johansson. Senzuala razboinica din „Captain America: Razboi civil’ ne-a dezvaluit detalii din timpul filmarilor si relatia dintre personaje.

Foarte discret in ceea ce priveste viata sa privata, Florin Calinescu ne-a raspuns cu placere la intrebarile legate de intoarcerea sa in televiziune.

Ti-am pregatit o selectie a celor mai cool tendinte ale sezonului estival in materie de moda si frumusete. Totodata, afla care sunt preferintele și secretele de stil ale Antoniei.

Descopera Stade de France, locul unde se desfasoara cele mai mari concerte, unde se joaca meciuri importante, dar si stadionul pe care va debuta Campionatul European 2016, cu partida Franta-Romania. Iar pentru a ramane in aceeasi atmosfera sportiva, ti-am pregatit si trei terase cool la care sa poti vedea linistit meciurile acestei veri.

VIVA! iunie va fi disponibila incepand cu 1 iunie, la chioscurile de ziare din Bucuresti si din tara, la pretul de numai 8,9 lei. Enjoy!

 

 

 

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare