CONCURS VOLANUL VERDE

Competitia Volanul de Aur are si o sectiune speciala – Volanul Verde, la care participa inovatiile ecologice ale anului in curs, fie ca este vorba de modele de masini, sau tehnologii de ultima ora. 

In functie de optiunea voturilor dumneavoastra, care vor fi contorizate pana la data de 15 octombrie, se va decide inovatia, sau inventia, care din punctul dumneavoastra de vedere contribuie cel mai mult la conservarea mediului nostru inconjurator.

In cadrul acestei competitii va supunem atentiei 21 de inovatii ecologice din domeniul auto. Votantii trebuie sa opteze pentru un singur concurent, cel pe care il considera cel mai important.

Voteaza si poti castiga un purificator aer Westwood pentru masina!

premiu purificator de aer Westwood

Purificatorul de aer Westwood N201A3 utilizeaza tehnologia ionilor negativi, elimina substantele toxice din aer, inclusiv praful si mirosurile neplacute. Nu foloseste agenti chimici, previne efectiv neplacerile cauzate de echipamentele de conditionare a aerului, are functie de aromaterapie si are un program de sterilizare automata a aerului: la 15 minute dupa pornire, sterilizarea este incheiata si aparatul este oprit automat. Alte date: Densitatea de ioni negativi: 1.000.000 buc/cm3, Tensiunea: DC 12V, Putere: 5W, Consum max. 5W/h, Dimensiuni: 120x90x176 mm.

Concursul VOLANUL VERDE a luat sfarsit.
Castigatorul concursului este Gabriel Crainic din Suceava.

Adaugă un comentariu